a mesterNa most az a szitu,hogy találtam egy üres lemezt,(mert ugye az alaplap miatt nem bootolt pendriveról)lecibáltam a 12.04-es ubuntut,cd-ről bootolt a gép,és telepítettem az ubuntut. Sajnos a telepítés végeztével újra kellett indítani,és jött a probléma,mert ugye a bios szerint lemezről bootol,megint indult a telepítő. :( Na most reset gomb,biosba be,hogy akkor bootoljon arról a vinyóról,amire az ubuntut raktam. Igen ám,csakhogy nem látja a win azt a vinyót. Most akkor hogy férek hozzá a felrakott ubuntuhoz?? :) xp persze a sajátgépben sem látja már a másik meghajtót.
Nah,megoldottam. Öröm boldogság,már ubunturól írok :) Biztos lesz még kérdésem,és akkor majd jövök. Gondolom van öröm :D Köszönöm az eddigieket mindenkinek!
Azért vannak gondjaim :( Pl másodjára jártam úgy,hogy a fenti sáv kompletten eltűnik,de bal oldalról is a mittudoménmi,semmi nem látszik,csak a háttérkép. Tudok pl kattintani a rendszerbeállításokra,(mert tudom hol van),de nem látom amire kattintok,és bár elvileg be is tölti,nem látszik az ablaka. Sikeresen uninstalláltam a gwibber-t vagy mit,de az ikonja nem takarodik a net-hang ikon szomszédságából újraindítás után sem. ??