Sziasztok! van egy nagy problémám. Usb-ről feltelepítettem az ubuntu 12.04 et majd pár perccel később a gép kikapcsolt egy pillanat alatt. majd azt hittem nem jól telepítettem valamit, újra formáztam a stiket és újra telepítés ,de most már a telepítés közben kikapcsolt a gép. ez egy laptop Acer Aspire 5315 ös modell 2Gb RAM-mal , Win7-tel működött ,de annyi jót hallottam a Linux Ubunturól erre akartam váltani. Azt hittem először a merevlemez ment tönkre, valami beatszektoros lett , vettem is egy újabb merevlemezt ,miután kipróbáltam egy másikkal amin win 7 volt és ismét ment a gép nem kapcsolt ki......... de aztán az újabb telepítés után is ,illetve nem is tudtam újra telepíteni mert ,már közben leállt ,mintha a merevlemeztől valami elvenné az áramot és egyszerűen elsötétedett és kikapcsolt egy pillanat alatt a gép. a próbát megcsináltam, és akkor egy bizonyos idő után kapcsolt csak ki magától ,de a telepítés sajnos nem ment végig,több próba után sem............
Majd ismét win 7 -re váltottam, és azzal semmi probléma nincs,a krekk is fut,de nem akarok tovább Windows rendszert . az Ubuntu 9.10-et a 13.04-et és a 12.04 et is kipróbáltam,és ugyan ez a jelenség. ha végig is fut a telepítés akkor a gép áll le pár perc után...............
Kérem segítsen valaki nekem!!!
Nem vagyok egy nagy számítógépes ,de ha le van írva jól, akkor bármit megcsinálok.
Üdvözlettel Franz69