az lenne a kérdésem hogy live modos ubuntut használok és meglehetne valahogy oldani azt hogy kikapcsolás után bekapcsoláskor elmentögyenek a beálitások vagy még az adobe flsh player (ne kejjen ujra le tölteni)kezdö vagyok ennél az oldalnál hogy ha valamit nem jó helyre irtam elöre is bocs :)

igenmeglehet de csak nagyon korlátozotan tulajdonképen jobban jársz ha normálisan telepited és ugy használod

Kendekaha értem de azért mégis kellene mert unalmas minden be kapcsoláskor be állitani mindent:D

larionakor eggyszerüen csak perzistensre csináld a lájvot és elmentödnek a beálitások viszont egy idö után be fog telni a hely és elveszik minden módositás és többet nem tudod használni a rendszert ezért hosszutávra ez nem jo megoldás

Kendekküdenétek youtubos videot ahol be mutatja hogy hogy kell ezt megcsinálni

larionebböl a képböl is megérteni a lényeget http://logout.hu/dl/upc/2013-05/180556_persistent.png

a mesteregy a baj hogy be irom a dash home-ba leg felül azt nem dob ki semmit pontosabban le irnád hogy kell be lépni abba a programba (kezdö linuxos vok)12.04 lts verziom van

lev258már meg van a progi :D de az elsö sorba mit kell be tallozni és honan?

larionHa jól tippelek, akkor egy olyan pendrive-ot fogsz készíteni, ami telepített rendszerként működik. Ehhez kell egy pendrive és a választott *buntu verzió letöltött ISO-ja. De azért vedd figyelembe, hogy így a pen élettartama rövidülni fog.

lev258hát igen de mit értesz azon hogy rövidölni fog napok honapk ??

larionAz a használat gyakoriságától függ. De valószínűleg egy pár évig még jó lesz.

lev258nincs más lehetőségem el romlott a hdd-m at most egy honapig ezzel kell kihuznom :D