Naszóval lenne egy hatalmas problémám!Leszedtem az Ubuntu Ultimate Gamers Edition-t (www.ulitmateedition.info) és feltettem.Nem most vagyok először ubuntuban,tehát már sokszor használtam.Volt 201 frissítés,és el is kezdtem feltenni,ám közben tesóm levágta a biztosítékot... A frissítés így megszakadt,és amikor újra elindítottam egy hibát írt Screen shot itt : http://kepfeltoltes.hu/080421/hiba1_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Ha azt a parancsot beírom terminalba amit kiír akkor admin jogra panaszkodik,hiába állítottam be magamnak azt a beállításokban.Root bejelentkezést nem bírom engedélyezni,hoztam már létre új felhasználót de az se tetszik neki. Bocsi de most nem tudom részletezni,ha hazaérek leírom

• [törölve]

Természetesen sudo-val kell futattni, nem csak simán, ahogy a hibaüzenet van. Tehát: sudo dpkg --configure -a

[törölve]Annyival egészíteném ki, hogy ha valaki valahol elakad, érdemes megnézni a Leggyakrabban keresett megoldások oldalt (mert konkrétan erre a kérdésre a válasz ott megtalálható), és persze a dokumentációs oldalt is, mert elég sok minden benne van, és sokszor egyszerűbb és gyorsabb onnan kikeresni, mint kérdezni.

WÁÁÁÁÁ! Életet mentettél :D Minden fut ujra mesésen :D És legalább a részleteket se kell leirnom >:D

• warp válaszolt erre.

andor44Áh, csak megsprórolta neked a fórumban való keresést... ;-) _______ warp

Ennyivel később: 14 év