Azzal a gondom, hogy rendeltem eredeti 7.04-es ubuntut és nem ismeri fel a lemezeket a gépem, de ha fel is ismeri nem indul el a szoftverról, de a haveroknál sem. Mi lehet a gond, lehet hogy mágneses cucc közelében utazott?

A cd-k nek nem igazán árt a mágnes. Szerintem töltsd le innen az oldalról, és próbáld ki, hogy az elindul e. Nekem is volt ehez hasonló gondom, hogy nem indult el a telpítés. És az az érdekes, hogy a 64-bites verzió nem idult el (megfelelő procim van hozzá), viszont az x86-os verzió gond nélkül elindult.

sziasztok ---még soha nem használtam ilyet, nézzétek el a tudatlanságomat--- letöltöttem a 7.04-es desktop i386-os változatot(731797504)hosszú az iso file, kiírtam CD-re, de a fórumon csak DVD-kiírásról olvasok. Fog ez nekem futni(települni hibátlanul) v. írjam át DVD-re? ---olvasom ám a fórumokat, de szerencsére jó sokan vagyunk---

szia olvasd el ezt: http://ubuntu.hu/konyvlap/kepfajl-kiirasa-windows-alatt ________________ Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 1.80GHz, 512 MB ram, 2.6.20-gentoo-r8

Ennyivel később: 15 év