Htibi PhaceMég a pastebint is szétnyomja a formázása. :-D Hogy ez a rész miért van a világvégén a többihez képest: /* Close out the standard file descriptors */?
Htibi a mesterPedig nem volt céltalan az a vessző. Ha pont lett volna, akkor jobban érvényesül utána a felkiáltás/felhívás: Ubuntura! rapfennek is piszkálta az orrát már ez a cím régebben.
csuhas32 csuhas32Na tessék, úgy látszik módosult a szabályzat, és már csak azoktól a felhasználóktól érkező javaslatok lesznek elbírálva, akiknek van minimum 400 pontja! :-D
rapfen http://ubuntu.hu/node/35032 Valamiért úgy érzem, hogy inkább Ubuntu 12.04 LTS, alkalmazások letöltése és telepítése vagy Alkalmazások letöltése és telepítése, Ubuntu 12.04 LTS helyesebb lenne.
rapfen HtibiSejtettem. Azért is kérdezem. Mondjuk mielőtt ideírtam, beírtam a Google-ba, hogy „htm table” és nekem még csak találatot sem hozott rá.
Htibi rapfenRégen .htm volt a HTML fájloknak a vége, aztán fejlődött annyira az informatika, hogy már az l-t is oda lehessen biggyeszteni. Élt is a világ a lehetőséggel. :-D
Htibi csuhas32Szegény, elhanyagolt csuhas32. Most mond meg, figyelembe sem vesznek itt. Felhívás az ubuntu.hu közösségéhez! Támogassuk csuhas32-t! Jó példával járok elől, kap egy (azaz EGY) pontot.