Elnézést, csak most tudtam ezzel foglalkozni megint érdemben.
Amit a_mester ajánlott, hogy rx-tx összedug, minicom... azt is csak most próbáltam ki. Persze nem minicommal, hanem cutecom-mal. A lényeg, hogy amit elküldtem, az vissza is jött. Sőt ott is lehet küldeni fájlt, fájlba leírtam a parancsot, majd visszajelzésnél beállítottam, hogy hexa-ban írja vissza az értékeket, és minden stimmelt. Szóval elvileg a parancs még jó is.
De a televízió még mindig nem válaszol. Még annyit sem, hogy rossz kérés, vagy ilyesmi.
Sajnos az elektronikához nem értek. Viszont most elővettem újra a leírást, és most látom, hogy a 2-es az RX, 3-as a TX. Amit vettem kábelt, gondolom szintén így van összekötve. Viszont kellett rátennem egy fordítót, mivel a tv és a kábel is papa típusú. És a fordítóra szépen feliratozva van, hogy melyik hányas pin. Ahogy összefordítom a két kábelt, úgy látom, hogy az 1-es az 1-eshez, a 2-es a 2-eshez, és 3-as a 3-ashoz fut. Tehát most jövök rá, hogy itt lesz a baj, mivel a 2-esnek a 3-ashoz, a 3-asnak a 2-esnek kellene futnia, hogy megtörténjen a kommunikáció. Jól gondolom?
És bocs, ha amatőr kérdéseket írogatok...