• [törölve]

Most rövid leszek. Csak annyi a kérdésem, hogyan tudnám törölni a regisztrációmat e fórumról? Mi ennek a módja? Lehetőleg az összes beírásommal együtt. Ha az nem megy akkor legalább az összes általam nyitott blogbejegyzéssel és fórumtopikkal együtt. De ha az se megy akkor is, a regisztrációt magát. Vagy ha esetleg ezt én nem tehetem meg, akkor tegye meg nekem valaki admin akinek erre joga van. Mintegy utolsó szivességként. Ok: 1. Úgy látom nem vagyok ide való. 2. Itt is sok a troll. Köszi.

Legyen meg az óhajod! Köszönjük az eddigi részvételedet, munkádat.

Bocs, de ezt nem hagyhatom ki. http://www.demotivalo.net/view/100716/

pingethttp://ubuntu.hu/node/33949#comment-388461 "Tudod Zoli az a baj veled, hogy 40+ éved ellenére úgy sértődsz meg mint egy kisgyerek, ha kritizálnak."

Amit nem sikerült megértenem, hogy ahhoz képest, hogy neki is csak egy számítógépe van, több pénzt se keres vele, világhírű se lett a tudásával, akkor meg mégis mire fel néz le minket?

balzamonHa fel nem tud, akkor csak le nézhet. :-D HUP-on is szerették, Wikipédián is, itt is. Ne bántsátok, elég neki a maga baja.

balzamonAzért igen szerényen megjegyzem, hogy eléggé "cikizős" a fórumozók egy része, és akár a hülyézésig is képes elmenni, viszont gyorsan, szakszerűen érkeznek a segítőkész válaszok. Voltak már jó blog-leírások az unalmas, agyontárgyalt slágertémákra: mit tegyek az öreg pécére, duálboot, grafikus kártya-gondok, wifi problémák, router... stb. Tény, hogy sokan előbb kérdeznek, mielőtt pontosan meg tudnák fogalmazni, mit szeretnének. Leggyakrabban a kereső pillanatok alatt megadná a választ, ha használnák. Szerintem érdemes lenne picit szerényebben, kevésbé lekezelően megnyilvánulni. Ha nem megy, akkor hallgatni... Bocs! Ui.: belőlem se lett volna semmilyen tanár. -Hülye vagy fiam, ülj le!

majteeNem tudom, mit gondoljak erről. Hozzám nem szólt egyetlen rossz szót sem, gondolom más fórumozókhoz se nagyon... igen, szeretett hosszan és kicsit tudálékosan írogatni, de ez még nem magyarázat és főleg nem lehet ok az őt övező közutálatra. Ráadásul a képet eléggé árnyalja, hogy külföldön él... mikor Dániában tanultam én is egyfolytában jártattam a számat a magyarnyelvű oldalakon (igen, még itt is :) ), egyszerűen azért mert máshol nem tudtam ezt megtenni, volt olyan hogy hetekig nem beszélhettem magyarul. Azt hiszem, sokan egyszerűen csak túlreagálták a különcségeit.

RitanaAz őt övező ellenséges hangulat okát jól megfogalmazza egy 2008-as hozzászólás a HUP-on. Nála a bőbeszédűség nem abból ered, hogy egy ideje külföldön él és dolgozik, mindig is ilyen volt. Minden vélt vagy valós sérelemre ugrik, támad, majd ha látja, hogy nem tud jól kijönni a dologból, színpadiasan megsértődik és drámai búcsúbeszédet mondva távozik. Aki céltáblát fest a hátára, az ne csodálkozzon, ha lelövik.

RitanaHa jól rémlik engem egyszer nagyon sötétnek titulált, de nem vagyok benne biztos, hogy Ő volt, mert a beszélgetést moderálták. :)

Ulysses:( Most védem először: pedig amúgy rettenetesen szorgalmas, sok tudást magára szedett. Csak a stílusa! Nem értem, egy író hogy lehet ilyen. Megpróbáltam elolvasni a gobós könyvét, nem sikerült. Szépirodalmi műveitől meg azért félek, mert a fórumokon furcsa filozófiát hangoztatott, amikor emlegette őket. Van itt a körben egy másik író is, vele meg semmi baj.

UlyssesSzerintem félreértitek az egészet... rafinált a gyerek... Az egész műbalhét a sok és hosszú bloggolást a cirkuszt miegyebet csak azért csinálja hogy felhívja a figyelmet arra hogy ő egy irodalmikusan magasan képzett művész és minél többen olvassák el a cuccait...Ez látszik azon hogy a blogjain hozzászólásain stb. a scriptjeinek a nevei megegyeznek a valamelyik regényének a címével, állandóan hivatkozik arra hogy ő író stb... Szóval az egész internetes ténykedése csak egy olcsó és ingyenes reklám propaganda szerintem... de eléggé izzadtságszagú és túlerőltetett... (Minél több nyomott hagy a neten annál többször hozza ki a kereső - még ha innen töröltette is magát a google mint tudjuk nem töröl)

zfoxCsakhogy akkor az lenne az érdeke, hogy minél többször megszólaljon. Nem tartom ennyire számítónak, szerintem egyenesebb ember ő ennél. (De a végén még addig fényezzük, hogy visszajön magyarázkodni.)

RitanaEz is vicces, hogy usákiában dolgozik. Pár éve hatalmas mellénnyel szidta az angol nyelv "logikátlanságát", tanulhatatlanságát, használhatatlanságát. Aztán csak szárba szökkent az a cserebogár. (Eszembe jut gimnáziumi olysztálytársam: magyar nyelvtanra sem lehetett megtanítani, és sem az orosz, sem az angol nem ment neki. Nyelvtani szabályokat képtelen volt magáévá tenni. Aztán a néhányadik találkozón mesélte, hogy tanult usákiában is. Döbbenten kérdeztük, hogy hogyan tanult meg angolul. A válasz: motiváció.)

eveliMert minden izgalmas dolgot elsinkófálnak. Pedig véletlenül lapozgatva csoda dolgokat olvasok néha. Egyik-másik ismerősömtől.

Szia Zoli. Dobd ki a tollat egy darabig és legközelebb mielőtt írni kezdesz ,nézd meg a dolgokat más szemszögből is,ne a saját butaságaidat osztogassad. Próbáljunk egy kicsit jobbak lenni mindannyian ;) Na viszlát.

a mesterMindig csak annyi tudást szedett magára, amennyi neki kellett. Ezzel önmagában nincs baj, mert ő vallja, hogy az igazi hacker saját magának dolgozik. Viszont sokszor csak leír, ritkán magyaráz. Pl. a vim könyvében a + és a * regiszter közti különbségre annyit ír, hogy az egyik tartalmát Ctrl+V-vel, a másikét pedig középső egérgombbal kell beilleszteni (ráadásul ott hibásan szerepel, hogy a Shift+Insert alapból melyiket szúrja be). 2013-mat írunk, állítólag eljött a Linux desktop éve, az Ubuntu lezárta a #1 bug-ot, de a segédletek szintjén a közösség még mindig nehezen tudja megugrani az FSF.hu által képviselt szintet.

Zoli! Miután elolvastam a NAK-ot, olyan embernek gondoltalak, akinek a szavára érdemes odafigyelni, mert az IGAZSÁG szól belőle! Ebbe beletartozik az is, hogy felül kell emelkedni azokon a megjegyzéseken, amit a nem annyira hozzáértők tesznek. Kitartás!