DcNdrewIdézés a 2. beírásomból:
„De a Partíciószerkesztő csak gyors-formáz és nem tudom, hogy hogyan lehetne rávenni, hogy a megadott partíciót elejétől a végéig írja meg.”
Köszönöm, hogy felhívtad a figyelmem a „Partíciószerkesztőre”, de pont ezzel van a gondom, hogy az csak gyors formáz.
Abban igazad van, hogy a témakezdésben nem tüntettem fel, hogy idáig a Partíciószerkesztővel szenvedtem és ez nem elégítette ki az igényemet egy bizonyos funkcióban, azaz a normál formázásban. Így javítom, hogy mások ne essenek bele ebbe.
És inkább harapjál meg, tépjél szét vagy ölj meg de KÖNYÖRGÖM válaszold meg, hogy hogyan tudok xy fájlrendszerre NORMÁL formázni egy adott partíciót!!!
Vegyed kötözködésnek vagy bárminek, panaszolj be valamelyik aminnál és rúgass ki, de könyörgöm előtte válaszold meg, hogy mit kell tennem a normál formázáshoz, vagy mond, hogy ilyet nem tud az Ubuntu vagy egyik Linux sem tudja ezt a funkciót mint, hogy kerülgessük a forró kását! De ha tud ilyet akkor mond ezt és, hogy hogyan lehet ezt elérni mint, hogy szítod a tűzet.
Ha tudod a választ akkor mond meg kérlek, de ha nem akkor legalább mond ezt, hogy nem tudod.
Köszönöm a megértést!