Inkább hirtelen újjra bejelentezés.MIvel más nem Jutott eszembe Szóval néha az ubuntu olyat csinál hogy munka közben foglya magát a képernyő elsötétül és mintha ki kapcsolnám a gépet bejön az a bionyos képernyő és a legutolsó sor RUNNING LOCAl BOOT Sripts ( etc/rc.local) és be kell jelentkeznem újra. Elég zavaró főleg letöltés közben. mi lehet a gond? Help
Valak tudna segíteni?
SymonHali! Nekem Ugyanezt csinálja8.04 alatt... Ha valaki tud segíteni azt megköszönném. Már egyszer frissítetem a rendszert. A hiba előtte is megvolt és utána is megmaradt.
7.10 alatt nekem is ezt csinálta de 8.04 alatt ár nem, neked melyik verzió van?
jasper7.10 De ezzel most azt akarod mondani hogy át kéne váltanom Hardy-ra?
SymonHát minden képpen előnyös, többet tud, sok hiba javítva lett ami 7.10-ben benne volt stb. Eddig rossz tapasztalatom nem volt a hardyra. (Netsebességtől függően) nekem 4 óra alatt megvolt kiwi 8.03ról 8.04re. (1 megabites nettel)
jasperOK Már gondolkodtam rajta úgy is. Ideje kipróbálni:) Akkor Le is szedem minél hamarabb...
SymonJah és még egy kérdés? Most elindítottam a disztribúció frissítést Ha ezt végigcsinálom ugye a Home könyvtáram megmarad?
SymonMegmarad minden adatod minden beállításod, a firefoxnál ott nem tudom mi a helyzet mert ff3b5 van hardyban tehát lehet hogy a könyvjelzőid elvesznek de nem vagyok biztos benne.
jasperoH KÖSZI MEGNYUGODTAM A Könyvjelzők nem izgatnak:) Köszi
SymonAzé nem tudom pontosan mert nem volt könyvjelzőm:D