Sziasztok! Érdekes problémáim vannak újra amikre nem is értem a magyarázatot... Nem tudom elképzelni egyszerűen hogy mi okozhat ilyen bajokat.
1. észrevettem hogy egyszerűen egyes programok nem indulnak el, töltenek kicsit de nem indulnak, ilyen a file zilla de nem csak egyedi eset több program nem hajlandó elindulni csinálhatok restartot csomag kezelőből teljes törlés újrarakást amit csak akarok nem indul.
2.Egy idő után egyes programok (itt változatosabb a lista bármelyik lehet) hozzá kell tenni nekem nem szokott kikapcsolva lenni a gépem, így állandóan fut például délelőtt működik egy szoftver délután már fagyik indulás után szerencsére nem bénítja meg a rendszert mert könnyen bezárhatom, de ha használni szeretném az alkalmazást akkor bizony restart szükséges ami igen kényelmetlen megoldás sokszor :(
3.Ez most történt tényleg hihetetlen legalább annyira mint a többi. Netezek és egyszer csak látom nem mennek át az üzik skypon, ott a felkiáltó jel. Hmm gondolom, ez nem szokott, de általában ha kijelentkezek és be skypeba megoldódik, hát most nem oldódott restart sem segített és pikk pakk lassú lett a net windowsra jöttem gyorsan mert volt elintézni valóm skypon itt működött és kíváncsiságból kipróbáltam a netet hát sokkalta gyorsabb, pedig általában linuxon mindég gyorsabb az oldal betöltés és sima letöltés IS.
Tudom hogy ez az első linuxom akár betanuló linuxnak is nevezhetném és mivel még nem tudtam kezelni talán valamit elrontottam, (hozzá tartozik hogy még mindég tanulok), frissítéseket mindég töltöttem, nem egy terminál zsonglőrködés után jöttek elő a hibák hanem fokozatosan.
Elég hosszúra nyúlott érdekelnek a reakciók és a megoldások.