Sziasztok! Adott egy samsung galaxy ace telefon és egy T-mobile által a feltöltéskor adott ingyenes 100mb internetezési lehetőség (amit 7 nap alatt lehet felhasználni). Abban szeretnék segítséget kérni, hogy mit kellene beállítani a telefonon, hogy a net életre keljen? A feltöltéskor kaptam smst hogy aktiválták a 100mb-ot, így az biztos jó. A beállításokban a csomagkapcsolatot is bekapcsoltam, de nem segített. Van valami "extra" dolog ami kéne neki? Segítségeteket előre is köszönöm. Szép napot. Attila
T-Mobile – 100 MB ingyen - Lezárva
A telefon nem tudja USB-n megosztani a netet, vagy esetleg wifi-n?
Ha a T-től vetted a telót és az eredeti szoftver van rajta, akkor be kell, hogy legyen állítva a kapcsolat. Legfeljebb lehet még egy dedikált kapcsoló hozzá amivel lelehet tiltani, hogy használaton kívül ne szívja semmi.
eveliVan rajta ilyen megosztás, hogy hotspotként tud üzemelni.
Kendeka telón szeretém, igen :)
A szolgáltató átjárója, dns-e miegyéb be van állítva? Nekem szintén a T-nél kellett a szolgáltatások beállítása (vagy ilyesmi nevű) menüre pöttyinteni, akkor figyelmeztetett az adatátviteli költségre, majd kaptam egy SMS-t, hogy a szolgáltató központ adatai beállításra kerültek, de ennek 3 éve és nem emlékszem pontosan. (a telefonom meg épp ezer darabban várja a minimal-androidot :))
KendekCsak azt a csomagkapcsolatot találtam benne, amit lehet állítani hoyg engeded neki vagy sem. T-től vásárolt, gyári cucc van rajta. :)
budfbundyMindjárt gondoltam. :-) Nekem most itt melóhelyen mobilnetem van notihoz, munkaidőben ezzel nyomom. Nem nagy, 1 GB-os a csomag, ezzel így napi nyolc órára 50 MB jut. Opera turbót bekapcsoltam meg aktiváltam az ABP-t, így kb. elég is ez a mennyiség, de csak éppen. Azért kíváncsi leszek ha kifutok a keretből akkor az a 128 kbps mennyire lesz lassú.
A wifit érdemes kikapcsolni, mert ha az elérhető, akkor sosem fog a 3G-n kommunikálni...
trtA wifit természetesen kikapcsoltam. Hát én feladom. :) Köszönöm a segítségeteket, úgy látszik ez ilyen megoldatlan dolog marad :)