Kacsrik vagyok azaz: +HenrikTakacs ubuntuBLOGger és Dél-pesti ubuntu BEMUTATKOZOM: 1998 óta vagyok rendszergazda. És 2002 óta próbálgatom a linuxot. Oktatási intézményekben dolgoztam mindíg is, ezért különösen is fontosnak érzem a linux bevezetését az oktatási rendszerbe akár alternativaként akár fő rendszerként (a kettő nem zárja ki egymást), de mint jó hazafi ellenzem, hogy szoftverjogdíjak formájában súlyos milliárdok hagyják el országunkat - és ráadásul még csak nem is európán belűlre, hanem egyenesen a nagy és gazdag amerikába - kivándoroljon a mi pénzünk, a szegény kis magyarok pénze. Természetesen mint keresztény ezt nem kalózkodás révén szeretném elérni, hanem a törvények ~ és a pénz ~ lehetőség szerinti megtartásával és esetleg ahol van rá hatásunk, véleményformálási lehetőségünk, ott a törvények megváltoztatása révén. Kicsit se vagyok "szabadságharcos" szemléletű... De mindezt az ubuntu lelkületével, ubuntus szellemiségben szeretném elérni. Példaképeim egyike is az ubuntu lelkület karizmatikus alakja Nelson Mandela. - Eddigi munkáimról, ötletes oktatási környezetek kialakitásáról, értékrendemről, küldetésemről az ubuntu.hu BLOG oldalamon szoktam irni. Jelenlegi fő projektem a +Dél-pesti ubuntu. Helyi közösségi oldal kezdemény (és egyben oktatási projekt dokumentásiós oldal).
Kacsrik - +HenrikTakacs ubuntublogger és dél-pesti ubuntu
Nyuktas meg kérlek, hogy az oktatásba nem veszel részt.
Blog, nem fórum...
Ennyivel később: 8 év
administrator lezárta a témát.