Ha most mind a 30 ezer felhasználó nyitna 1-1 bejegyzést a saját történetével, be is rosálnának a moderátorok.

kopibagoly:)) Szerintem is jobb lett volna egyetlen közös fórum, könnyebb lenne kerülgetnie annak, akit nem érdekel igazán a téma... :)

obligatAha, az. Néhány szavas vélemény róla esetleg? :) Azt tudom, hogy rengetegen várják a végleges verziót.

eszesEgy szóban: hasít. Bővebben: Nagyon alfa (alpha) még, bár valódi nagy bajt még nem okozott, előfordultak már napokig tartó agyalások különböző perifériák munkára bírásakor, néhány feature egyszerűen nem akar működni és az elején órákig nem jöttem rá, hogyan lehet netre bírni. Lehet csak én érzem így, de még eléggé ötletszerűen összerakott valami, hatalmas potenciállal a jóság irányában, persze elfogult vagyok. Mondanám hogy szorgalmasan bétatesztelek és küldözgetek hibajelentéseket, csakhogy ez még nem béta :)

obligatHmmmm. Utánaolvasok holnap, kicsit figyelmen kívül hagytam a projektet egy ideje.

eszesimho kevered a Hurddal. bár befejezetlen floss projekt mint égen a csillag.

RitanaEgyetlen közös fórumban mindenki leírhatja a saját történetét, de így a jelenlegi formájában eléggé szét lehet trollkodni az egyes bemutatkozókat.

kopibagolyEzen lehet segíteni, csak olvashatóvá tenni. Az a baj, hogy a trollkodás megmarad, csak nem a bemutatkozó témákban. :-( Mellékesen, a nagy többség nem tölti ki a regisztrációnál sem az adatait. Ezek a bemutatkozó oldalak sem fognak nagyon elszaporodni, az újdonság ereje hajtja most (aztán...).

Ennyivel később: 8 év