Sziasztok ! Tudja valaki, hogy mi történt az Ubuntu planet.hu-val ? Hetek óta csak sima karakteres kép, illetve olyan már mintha valakinek a kizárólagos képfeltöltője lenne !

Gondolom a tárhelyről eltünt az images mappa, amiben a CSS és a képek voltak, azért formázatlan az oldal, de RSS feedként tökéletesen működik. Süveg Gábor planet jelenlétéről pedig már volt szó, ne kezdjük elölről.

Az utóbbi években nagyon lecsökkent a Planet aktivitása, így valószínűleg rövidesen meg is szűnik majd. Az Ubuntuval kapcsolatos, valóban releváns posztok lényegében teljesen eltűntek róla, így mára lényegében megszűnt a létjogosultsága.

Nagyon sajnálnám ha megszűnne. Rendszeresen látogatom -- látogatnám mint érdeklődő felhasználó. Teljesen elképedtem, amikor elkezdődtek a képfeltötések. Én nem tudom, hogy lehet igy kisajátítani egy felületet. Hacsak nem valami fogadás, vagy netán ártó szándék van mögötte. Mindenesetre keresem a megfelelő jelzőt már egy ideje a dolog megfelelő minősítésére. Azt remélem majd elmúlik az illetőnek ez a szokása, és azután újra érdemesnek fogják tartani az arra érdemesek, hogy újra szinvonalas cikkekkel jelenjenek meg ezen az oldalon.

Ennyivel később: 8 év