eszesNa szóval megkértem valakit, hogy - linux alól - teszteljen, ugyanott regisztrálva van, mellesleg nyugdíjas rendszergazda, még mellesleg múltkor is tesztelt önként, azaz nem ő fogja megoldani a problémát, de tesztelni tud. Talán Windows-za is van, mert állítólag Explorer-re van optimalizálva az oldal, bár ez szerintem csak úgy említették, hogy legyen valami mondva (múltkor a blogba/szövegbe beágyazott videókkal volt gond - Iceweasel alatt kizárólag, de abban én voltam a hibás; a FlashBlock rá volt izzítva az oldalra, ezért most ki van kapcsolva ott, mikor blogba ágyazok videót). Feltöltő: egyesével tölti fel,azaz azt látom, hogy egyesével, hogy az összes kép aztán várakozik-e "valahol valamire", azt nem tudom, majd válaszolnak. Törlésnél is, ha megszakítom a folyamatot, egy galériát, képekkel törlök és frissítem az oldalt, marad még fenn kép, bár egyenes ágon a feltöltés és a törlés folyamata más és más alkalmazást/megoldás kívánhat értelemszerűen. (igen, a PHP az szerver oldalon fut :))