Sziasztok Mindenki ! Nem eleg a hely a biztonsagi mentesnek pedig mar egyedul van az ubuntu 12.04. Legyszi segitsetek ha lehet. Kellemes hetveget mindenkinek.Udv alex111
df -h
rapfenKoszi de nem ertem.
alex111Ez egy sima parancs. Megmutatja a használt/foglalt területet. Írd be terminálba, és egyből érteni fogod.
rapfenalex@alex-Vostro-1700:~$ df-h df-h: a parancs nem található alex@alex-Vostro-1700:~$ df h df: ”h”: Nincs ilyen fájl vagy könyvtár df: nem került feldolgozásra fájlrendszer alex@alex-Vostro-1700:~$ koszi a segitseget
alex111Szívesen. Most próbáld meg azt, amit írtam. :-) (Ne hagyd ki a szóközt.)
rapfenalex@alex-Vostro-1700:~$ df -h Fájlrendszer Méret Fogl. Szab. Fo.% Csatol. pont /dev/sda1 227G 27G 188G 13% / udev 1,5G 4,0K 1,5G 1% /dev tmpfs 602M 928K 602M 1% /run none 5,0M 0 5,0M 0% /run/lock none 1,5G 2,9M 1,5G 1% /run/shm elnezest.
alex111nincs itt helyprobléma, 188GB szabad
fradi81Szia nem tudom idemasolni a kepet de nics hely azt irja allandoan...........
alex111Ez most milyen mentés lenne? Hova mentenél? Van hely megadva külön?.
alex111és egyáltalán mi írja ezt ki?
rapfenBiztonsagi mentes (fekete pancel szekreny) es kb 1-het teljesen letoroltem a gepem es ezentul csak Ubuntu lessz,es azota hiaba zarom be mindig kinyilik .A deja-dup/alex-Vosro-1700 mappaba szeretne menteni.
rapfenMegtalatam a deja-dup mappat es ures.En sehova nem akarok menteni
fradi81fentebb irtam.............
fradi81Szia fradi81 koszi a segitseget.Neked is kellemes hetveget.Udv alex
alex111Mintha ez az Ubuntu One-ra akarna menteni (alapbeállításként).
alex111Csináltál már vele mentést egyszer is? (Én még sosem használtam.) Esetleg egy képernyőképet tudsz mutatni? (Csak külső tárhelyre tudsz feltölteni képet, ide meg a linket tedd.)
rapfenSzia Rapfen !Koszi a segitseget rajottem az Ubuntu One alkalmazasba akart menteni,es nem volt eleg hely neki. Megegyszer koszo a segitseget.Udv Alex
rapfenamit kertel:http://osztott.com/KdhV/
alex111Nincs mit, bye Alex.
alex111Köszi! De ebből a képből nem jött volna le, hogy hol kevés a hely neki. Örülök, hogy sikerült megoldanod. Mivel nem használom, nem tudtam, hogy az UbuntuOne-ra mentene. Elsőre a saját gépre, vagy egy másik kijelölt célpartícióra/lemezre tippeltem. De lev258 már egyből jól tippelt.