UdiMost nézegettem a Szabad út oldalát. A „Szabad tananyagok, segédanyagok” résznél a „Webszerkesztés” felirat alatt lévő linket is néztem. Gondoltam, megnézek néhány videót. Sajnos az összes el lett távolítva. Tudom, hogy ezek már nem a legfrissebbek, de ide mutat a link. Azért a linkek sem tökéletes megoldások.

eszesNem kettős. A kritika az itteni 'közösséget' érte, kvázi a helyén van. Az egyházkritikának itt semmi keresnivalója nem lenne. Hacsaknem akarod azt kijelenteni, hogy a zubuntu az egy vallás, és a zubuntuponthu az egyik temploma. Vagy katedrálisa.

eszesNagyon helyes! Qwerty? Jogos a felvetésed annyiban, hogy IRL vagy de mégsem AFK. Legyen 1-1. :D

PhaceEz szerintem jó hozzáállás... Sok mindenben az segített nekem, hogy felhúztam magam egy - egy hozzászóláson és bizony elkezdtem mélyebben utánajárni a dolognak. De azért vannak dolgok még mindig, ami szerintem nem idevaló. Pl hitvallások. Tudom hogy ez már lejárt lemez itt, de iszonyatosan felbosszantott és semmiben sem segített...

eszesTudom, hogy nem túl "egészséges", de basszus... meg is marhulnék, ha nem lenne a fél világ a zsebemben. (Értsd: nem lenne bárhonnan elérhető a világháló)

UdiDe amíg Htibi sem tudja, hogy ki van az atya becenév mögött... :-D Ez érdekes, mert még leveleztem is vele (igaz nem sokat és régebben). Való igaz, személyesen nem ismerem, de ez remélem megbocsátható.

rapfen+100 Helyesírás: ha látszik, hogy tudna helyes(ebb)en írni, de nem foglalkozik ezzel, csak löki a sódert, vesszők nélkül, akkor énbennem mindig felmerül a kérdés, érdemes-e ennek segíteni? Annak aki, arra sem veszi a fáradtságot, hogy a mondatot nagybetűvel kezdje, és láthatóan nem törődik a gondolatai tagolásával? Hát nem, nem akarok a szöveg többszöri átolvasásával pluszfeladatként nyelvtani rejtvényeket fejtegeni... És még egy érdekes megfigyelés: Többször tapasztalom, hogy mihelyt megírja valaki a helyes vagy annak vélelmezhető választ, a kérdésfeltevő nyomtalanul eltűnik... Igen, akkor az lehetett a jó válasz...

Ennyivel később: 8 év