UdiMost nézegettem a Szabad út oldalát. A „Szabad tananyagok, segédanyagok” résznél a „Webszerkesztés” felirat alatt lévő linket is néztem. Gondoltam, megnézek néhány videót. Sajnos az összes el lett távolítva. Tudom, hogy ezek már nem a legfrissebbek, de ide mutat a link. Azért a linkek sem tökéletes megoldások.
Majdnem Ubuntu felhasználó
PhaceEz szerintem jó hozzáállás... Sok mindenben az segített nekem, hogy felhúztam magam egy - egy hozzászóláson és bizony elkezdtem mélyebben utánajárni a dolognak. De azért vannak dolgok még mindig, ami szerintem nem idevaló. Pl hitvallások. Tudom hogy ez már lejárt lemez itt, de iszonyatosan felbosszantott és semmiben sem segített...
rapfen+100 Helyesírás: ha látszik, hogy tudna helyes(ebb)en írni, de nem foglalkozik ezzel, csak löki a sódert, vesszők nélkül, akkor énbennem mindig felmerül a kérdés, érdemes-e ennek segíteni? Annak aki, arra sem veszi a fáradtságot, hogy a mondatot nagybetűvel kezdje, és láthatóan nem törődik a gondolatai tagolásával? Hát nem, nem akarok a szöveg többszöri átolvasásával pluszfeladatként nyelvtani rejtvényeket fejtegeni... És még egy érdekes megfigyelés: Többször tapasztalom, hogy mihelyt megírja valaki a helyes vagy annak vélelmezhető választ, a kérdésfeltevő nyomtalanul eltűnik... Igen, akkor az lehetett a jó válasz...