Hali, hát egy jó ideje túl sok elfoglaltság ( suli, magánélet ) nem követem az itt folytakat. Időközben beszereztem egy T61-est is és erről "linuxozom", mivel néha már kiakasztott a wifi téma az msicx600-omon, mert hát persze hogy nem állunk meg az LTS-nél, mert miért ne próbáljuk ki a legújabb alfákat,bétákat című rovatunkat hallották.
Meg nem mondom melyik volt az msi-men az utolsó amit még használtam, talán 12.04.1-et, azon még ment a forgatott wifi modul dolog, aztán volt idő, mikor újabbat is használtam ( 13.04 ) és nem érdekelt a wifi térerő gyengébb, meghajtotta ahogy meghajtotta a rt2800pci és nem érdekelt, jelem mindig volt, csak nem olyan erős. És az utóbbi időben sajnálatos módon ráálltam azon a gépen a Windowsra, mert nincs kedvem pö*sölni. Lenovon mindig fut valami linux féle ( most ElementaryOS-t nyúzom), úgy hogy a wifi témát kicsit korábban feladtam, így esetlegesen én újabb tesztek hiányában nem foglalkozom már vele ( nem éri már meg....kínlódani, mikor este hazaérsz melóból és lesegesd miért nem akar betölteni a fránya weboldal, vagy mikor épp mailt írnál, de szakad...inkább indítok egy másik oprendszert és viszonlászia, vagy másik gépet), így érdeklődve fogadom Én is, ha van valakinek valami új ötlete hozzá, lehet még a végén én is betesztelem:D
Látom a gyártó oldalán sincs semmi frissebb driver....