Radar-137 Hali! Rendszerem: Magyarlubi 12.07, néhány további plusz programmal. Rendszeresen "belső hibát" emleget, amely végén mindig ez az üzenet fogad: "Megoldhatatlan probléma lépett fel a csomaginformációk inicializálása közben. Kérem jelentse a frissítéskezelő hibáját és csatolja a következő hibaüzenetet: 'E:/etc/apt/sources.list.d/diodon-team-stable-precise.list megnyitása - ifstream::ifstream (13: Engedély megtagadva)' " Mit tegyek? Köszönöm!
lev258 Nézd meg a fájlt, keresd a hibát, kommenteld ki, talán segít. Amúgy azt hiszem nemrég emlegettük, hogy valószínűleg már nem aktív a fejlesztése egy ideje (mármint a rendszernek).
rapfen lev258(Ha jól nézem a daily az két napja frissült. A stable valóban nem túl aktív, 11 hete volt egy sikertelen kísérlet a feltöltésre.)
Radar-137 rapfenNem akarnám én minden áron frissíteni, mert jó muzsikál. Csak ne üzengetne állandóan...
rapfen Radar-137Nem is precise-hoz jött frissítés, az tavaly július 13 óta nem frissült. Csak a „leállt fejlesztésre” írtam. De a megoldást lev258 megírta, inaktiváld a tárolót.
TheWanderer Radar-137Rendszergazdai jogosultsággal megnyitod a /etc/apt/sources.list fájlt, és a tároló elé beírsz egy „#” jelet.
Radar-137 TheWandererNagyon szépen köszönöm a segítséget! MEGOLDÓDOTT. (Az Ubuntu Tweak forrásszerkesztőjével végeztem mindezt - ha segít ez bárkinek is. :D )