F72tNem tudom mennyire titkos egy ilyen nyomtatvány, de ha elpostázod nekem (a pdf-et), megnézem, hátha tudok kezdeni valamit vele (esetleg kitakarod a kényes részeket). Nekem is csinált ilyet a nyomtatóm (F2480-as), de már nem tudom, hogy mit piszkáltam meg. Viszont azóta rendesen teszi a dolgát. Szerintem valami beállításon átsiklasz. (Kapcsolat fülön elérsz.)
AbevJava
RemekelekNekem a következő hibaüzenetet hozza fel amikor telepíteni akarom a programot: Could not launch JNLP file. Ez mit jelent?
maykatalinEzek a részletek: net.sourceforge.jnlp.LaunchException: Fatal: Launch Error: Could not launch JNLP file. at net.sourceforge.jnlp.Launcher.launchApplication(Launcher.java:600) at net.sourceforge.jnlp.Launcher$TgThread.run(Launcher.java:889) Caused by: java.lang.ClassNotFoundException: jarinstaller.JarInstaller at net.sourceforge.jnlp.runtime.JNLPClassLoader.loadClass(JNLPClassLoader.java:1404) at net.sourceforge.jnlp.Launcher.launchApplication(Launcher.java:574) ... 1 more Caused by: java.lang.ClassNotFoundException: jarinstaller.JarInstaller at net.sourceforge.jnlp.runtime.JNLPClassLoader.loadClass(JNLPClassLoader.java:1404) at net.sourceforge.jnlp.Launcher.launchApplication(Launcher.java:574) at net.sourceforge.jnlp.Launcher$TgThread.run(Launcher.java:889)
maykatalinKöszi már megoldottam.
pubeIgen, ez egy jó megoldás... Nem ismerem a hátterét, de valóban előfordul, hogy ez a tároló nem működik, nem találja a frissítő program és emiatt a többi új is blokkolódik, sajnos. Ettől még mindig ennek a tárolónak a felvétele a legjobb megoldás szerintem is és legfeljebb időnként oda kell figyelni... ;)
Az ~/.abevjava könyvtáron belül melyik alkönyvtárba kell bemásolni a letöltött és futtathatóvá tett nyomtatványokat, hogy a program lássa? Vagy: ez a produktum, hogyan vihető végbe? Hogyan futtatom? "Kövesse a telepítési útmutatót a felbukkanó ablakok alapján."
Kimarite"Ja a fórumnyitóban linkelt nyomtatvány nem ".jar" kiterjesztésű: NAV_1353.jnlp!" ez engem is megzavart, nehezen jöttem rá mit akar a beiró mivel a többi nyomtatványt nem tudtam megtalálni ilyen .jnlp kiterjesztéssel például a 1353-as nyomtatvány itt találhatod meg .jar-ban : http://www.nav.gov.hu/nav/letoltesek/nyomtatvanykitolto_programok/nyomtatvanykitolto_programok_nav/bevallasok/1353.html
pubehttp://www.nav.gov.hu/data/cms36637/abevjava_install.jar Az általános Nyomtatványkitöltő (ÁNYK) - keretprogramot, telepitéskor érdemes a home könyvtárba tenni, ide menti a kész, elküldendő, elküldött nyomtatványokat. linux ujra telepitése estén elveszhetnek az adatok a /usr/bin/abevjava alól, persze a home-nak külön partición kell lennie.
Kimarite"Ritka fajta lehet. Semmilyen módon nem indult, klikkre, stb.. Kösz" Mivel előtte futtathatóvá kell tenni. "Tegye futtathatóvá: jobb klikk, tulajdonságok, jogosultságok, programként való engedélyezés".
RemekelekMármint türelmetlen voltam reggel (siettem el), két klikkre elindul egy idő után, de nem kerül be az abevjava programba. Persze, telepítsem a NAV oldaláról, ne tárolóból, de inkább arra lennék kíváncsi, hogy mi lehet az ok, és hogyan tudom a hibát megkeresni. A képen az is látható, hogy futtathatóvá tettem, de előtte és utána is ugyanaz a semmi: http://imgur.com/qqpTLPX
csucsuDe én azt szeretném megnyitni, amit telepítettem az imént. Ehhez regisztrálva kell lenni? Nagyon egyszerűen nem lehetne elmondani, hogy most mi van nálam? Tehát a kérdésre kérek választ, sajnos nem értem az eddigi válaszokat, illetve mindezeket már tudom. Onnan lépjünk tovább, hogy telepítettem egy nyomtatványt, miképpen nyitom meg, hogy kitöltsem?