a mesterÍtélj el a hat megkívánt mező kitöltésének "megkövetelésért". Ha ez lenne az első kérés a felhasználók felé és akkor írtam volna ezt, még igazat is adnék. De azért túlzásokba ne essünk. Kérlek adminisztráld az oldalt napi, heti szinten hiányosan kitöltött adatlapokkal, kissé értelmetlennek tűnő felhasználó nevekkel és mail címekkel. Tény, hogy WP üzemeltetés terén nem állunk a helyzet magaslatán, de hamar a végére érnénk azoknak, aki érdemben segítséget ajánlottak fel korábban, hogy a WP oldal biztonságosabban működhessen.
Mivel beláttuk, hogy a mostani megoldás hosszú távon nem járható út, így változtatni fogunk dolgokon. Remélhetőleg a közösség tagjainak és szimpatizánsoknak elfogadható módon. Jelenleg a csapat és az oldal is jelentős változásokon esik át.
Ami a kritikát illeti, vettem az adást. A fent idézett sorokért engem minősítsetek, ne az egész közösséget, illetve az adminisztrátorok csapatát. Jelen hozzászólás is csak engem minősítsen.
(Talán nem teljesen ide tartozik, de ha a céged a belső információkhoz 4 külön rendszeren négy eltérő user/password párost követel meg, felmondasz a második napon? Ez kérik tőled, hát megteszed.)