Sziasztok, az a gondom, hogy az Ubuntu 12.04-gyel kezdetektől fogva kifogástalanul működő HP Deskjet F2480 nyomtatóm mától bojkottálja a munkát. A Dokumentum nyomtatási állapota ablakban a "Visszatartott" szó jelenik meg. Hiába kattintok rá az ablak legfelső menüsorában a feladat folytatását jelző zöld nyílra - semmi. Ez egy multifunkciós készülék és fénymásolni továbbra is vígan fénymásol, de nekem nyomtatásra lenne szükségem. Van valami ötletetek?
Egy frissítés miatt szállt el, nézd meg a logokat. Cups-ban.
CsabeeKöszönöm, valószínűleg tényleg egy frissítés miatt szállt el. Kis segítséggel sikerült megoldanom.
Az előbb teszteltem, gond egy szál se, hiba nélkül nyomtat 12.04 alatt ugyanilyen nyomtató. Ellenőrizd a nyomtatót másik gépen, másik rendszeren, vagy egy Live rendszer alól ezen a gépen.
Hasonló problémámvolt HP nyomtatóval,vért izzadtam, mire rájöttem, hogy utángyártott patront hasznátam, az nem volt szimpi neki egyszerre, nem tudom mitől. Vettem eredeti patront, azóta újra tökletes. :(
EtrangereNa ezzel kellene a fenti részt kiegészíteni. Más is szokott frissíteni.... :-)