RitanaÉn ezt láttam már ;). Teljesen logikus, hogy Goya-díjat nyert ... immáron másodszor nyert ilyen díjat a Pedro Solis: http://zacc.cafeblog.hu/2014/05/03/a-legszebb-animacios-rovid-film-amit-lattam-video/ ; nem szomorú, sőt nagyon is vidám, és a pozitív oldalát kell nézni, az értelmes kislányból felnőtt korában jó tanár lesz. :-)

rapfenJó sok éve már, hogy egy ilyen sztorit olvastam a Kaliber c. újságban. Ott egy pisztolyos fickó rontott be a texasi város boltjába, talán pont a fegyverboltba. Elfelejtette, hogy Texas államban szabad a fegyverviselés, gyakorlatilag egy egész arzenállal kellett szembenéznie. Minden bent tartózkodó vásárlónál volt fegyver...

RitanaDe utána szebb lesz a szemed! :-) Lehetetlen kihagyni, már csak "a" kalap kapcsán sem (refrén). :D

Ennyivel később: 10 nap

Brazília kész. Ilyen nincs. Minden idők legsokkolóbb meccse ez számomra. Pedig még brazil zászlós rövidgatyát is vettem. Ríííni tudnék...

Ennyivel később: 10 nap

Valaki próbálja ki léci, megnyílik-e ez az oldal. Csak azért, hogy nálam van hiba, vagy az oldalon. http://forum.ezermester.hu/

rapfenBeugrott, hogy mióta új routert vettem, azóta nem nyílik meg az oldal. Kikapcsoltam az ipv6-ot, és így megnyílik. Érdekes.

Ennyivel később: egy hónap

http://www.youtube.com/watch?v=VxlKZereog0

emergelekBiztos nem semmi érzés lehet ott sétálni. De láttad, hogy a szerszámoknak nem volt biztosítókötele? Leejti, még van ideje lekiabálni az amerikai turistáknak, hogy: –Vigyázz! Kalapács. . .. –Wha.... – Sorry! Eddig még nem tapasztaltam, hogy lenne tériszonyom, de ezt biztos nem vállalnám be. Tuti, hogy nem kerül fel a bakancslistámra. :-)

emergelekÍgy készült a szelfi. Lehet, hogy jó pénzért bárkit felvisznek.

rapfenKár... szívesen lefényképeztelek volna, amint sétálsz a karján (én meg ülök a vállán). :-D

Ennyivel később: 14 nap

http://www.youtube.com/watch?v=uh_K-FA3lTc Elképesztő, mire képesek egyesek. Hihetetlen.

Amerikai gyerekek beszélgetnek: Este swating-olunk? http://index.hu/tech/2014/08/28/jatszott_rahivtak_a_kommandot_felvette/

http://sfd.org.hu/mi-helyzet-ubuntu-os-sel

Ennyivel később: 8 nap

Rendőri jelentések... A holttesten 10 és 20 kopejkás érme nagyságú bemeneti sebeket találtunk. A sebek összfelülete 3 rubel 20 kopejka A tettes üldözése közben Ivanov törzsőrmester a levegőbe lőtt. Sajnos nem talált. Tapasztalatlanságomat kihasználva a férfi magáévá tett, majd eltávozott és még fizetni sem fizetett. ... szép, okos, gondolatos a szeme... a másik hiányzik... Az áldozaton 4 sebet találtunk. Kettő halálos volt, a másik kettő szerencsére nem. Mire a fejét is megtaláltuk, a letartóztatott személy elhunyt. A gyanúsított a páternoszterbe lépett és ismeretlen irányban eltávozott. Pavlov úrra üldözése közben 8 figyelmeztető lövést adtam le, mégpedig a fejére és teste egyéb lágy részeire. Kirilovics úr szokatlan nagyságú szexuális adottságával ijesztgette Kolevaja elvtársnőt, a nevezett szexuális adottságot Kolevaja et.nő csak azt követően engedte el, hogy erőszakot alkalmaztunk vele szemben. ... s végül fejével hosszasan ütötte az őt kihallgató őrmester cipőjét... Közlekedési rendőr jelentéséből: "Kérem parancsnok urat, hogy nehéz anyagi helyzetemre tekintettel adja három napra magánhasználatba részemre a radart!" Petrov úr megbilincselve sem hagyta abba a huligán viselkedést. Nemi szerven rúgta Kovaskij századost, amelytől annak lerepült a sapkája... Petrov őrmestert letartóztattuk az Avramova kisasszonyon megkísérelt nemi erőszakért. Avramova kisasszonyt letartóztattuk a rendőri intézkedésnek való ellenszegülésért. Az említett napon a szolgálatban levő Ivanov őrmester körözött veszélyes bűnözőt észlelt a tömegben. Az illető elfogása végett kénytelen volt használni fegyverét. Ennek ellenére a halottak és sebesültek listáján nem található a körözött személy. A Király nevű szeszfőzdében végzett házkutatást követően sem én, sem Georgievics őrmester nem találtuk a kijárati ajtót. Georgievics őrmester feladta a keresést és elaludt a vécén, de én végül megtaláltam az ajtót. Arra, hogy miért hoztam magammal a rendőrőrsre - nem emlékszem. Tegnap a 12. emeletről kirepült egy "Sony" márkájú TV-készülék, de nem esett a földre, hanem eltűnt a 8. és az 5. emelet között. A botrányt a férfi rendezte, a hangosításról a felesége gondoskodott. A közlekedési rendőrség jegyzőkönyvéből: "A baleset helyszínén a következőket állapítottuk meg: az útkereszteződésben álló Zaporozsec vezetője autója ajtajának kinyitásakor megkarcolta a mellette álló Mercedes márkájú autót. A Zaporozsec vezetője a helyszínen belehalt sérüléseibe..." Válóperes bíróságon: Azért hagytam el a feleségemet, mert megelégeltem, hogy nem mossa ki az ingemet és az alsónadrágomat, és nem foltozza be a zoknimat - már szégyelltem más nők előtt levetkőzni!" Tegnap a "Kosmos" étteremben lövöldözés tört ki két rivális banda között. A közelben tartózkodó ügyeletes rendőröknek sikerült elmenekülniük.

Ennyivel később: 13 nap

Kiplakátolták Udvarhelyen az új szigorú rendszabályt: Aki éjfél után lármázva vagy dalolva megy haza, szigorú büntetést kap." Másnap éjszaka hallja a rendőr, hogy valaki hangosan kurjongatva megy végig a főutcán. Odasiet, és szigorúan mutat a plakátra. - Nem tudja kend az új szabályt? - Én tudom, biztos úr ...De ki mondta, hogy haza megyek? Ide indultam csak a másik kocsmába. . . Székely a fiával fát vág az erdőben. Egyszer csak megszólal a fiú - Édesapám, valahogy nehezen megy ez a fűrész nem? - Nem tudom fiam, én most pipázom. . . Három mérnök egy komisszió előtt érvel egy híd megépítésének az esetleges megnyeréséhez. A japán mérnök: - Mi megkezdjük a híd építését a folyó mindkét oldalán egyszerre s középen a találkozást a GPS segítségével hajtjuk végre, maximum 1cm eltéréssel. Az amerikai mérnök: - Mi is a folyó mindkét oldalán fogunk neki a híd építésének s középen a találkozást a LASER segítségével hajtjuk végre, 2mm eltéréssel. A székely mérnök: - Mi is a hidat a folyó mindkét oldalán kezdjük megépíteni. - És középen hogy találkoznak?- kérdik a komisszióban. - Hát ha találkozunk jó, ha nem akkor lesz két hídjuk. . . Székely gyerek az apjához: - Édesapám, nyilván valami baja esett a Riskának! - Miből gondolod fiam? - Hozza a pásztor a bőrét.. . . Azt mondja az újdonsült férj, az újdonsült menyecskének: - Ha meglátod lelkem, hogy jövök bé a lovaskocsival a kapun, oszt olyan csálén áll a kalapom, hát ízibe menny bé a tisztaszobába, mert dógom van veled. Eltelik néhány nap, egyszer azt mondja a menyecske a férjének: - Hajja kend! Mondanék én valamit magának. Ha maga jön bé a kapun a lovaskocsival, oszt' meglátja kend, hogy én itt állok a gangon, oszt' csípőre van téve a kezem, hát meg ne aggya magának az a magosságos Úristen, hogy ne csálén álljon a kalapja! . . Az öreg székely temeti a feleségét. A sógora vigasztalja: - Ne búsulj bátyám, a túlvilágon majd találkoztok! - Hát ez az, ami aggaszt, komám!