sziasztok!
nagyon orultem amikor megtudtam, hogy az uj Ubuntu windows alol is telepitheto. Termeszetesen felraktam (tudom, ez igy nem a tokeletes megoldas a telepitesre, de elvileg ugye tamogatott ez is), majd megakadtam annal az egyszeru problemanal, hogy van a gepemben egy kartyaolvaso a kislemez meghajto helyere beepitve, amit nem sikerult felismernie az Ubinak. (Legalabbis ha jol ertettem amit kiirt az elakadt bootolas kozben...) Ennek oromere gondoltam jo, sajnos ehhez hulye vagyok, akkor Ubi uninstall. Ez sikeresen megtortent, de a grub tovabbra is valasztast kinal fel bootolaskor. Hogyan tudnam ezt eltavolitani? (Vagy az Ubit tovabbhajtani a kartyaolvasos probleman?)
Otthonrol ha kell felrakom ujra Ubit es leirom mit is ir ki pontosan telepites utani elso bootolas elakadasanal. (Core2 quad Q6600 proci, 4 gb ram, fo oprendszer egyelore meg a vista, amivel amugy nincs gondom, de szeretnek mar egyszer kicsit elmelyedni a linuxban is)
Az uj tema nyitasaert elnezest, de a meglevoeket nem akartam mas iranyba terelni. Segitsegeteket elore is koszonom!