pube Szeretném elolvasni az InkScape-ről írt cikkeket. Van róluk valami összegyűjtött verzió? Vagy van valami kereső ami az eddigi számokból kilistázza az InkScape cikkeket?
Htibi pubeNincs. Kereső sincs. PDF fájlok vannak, azokat letöltöd, és sorban elolvasod a téged érdeklő részeket. Lehetséges, hogy lesz ebből is egy gyűjteményes kiadás, mint a Python, vagy a LibreOffice sorozat, de nem holnap, se nem a héten.
pube HtibiHűha. Azért nincs harag?! Van egy ilyen kereső, csak az a baj, hogy a 13. részig találja meg. Azt se mind. http://fullcircle.hu/tag/inkscape/
Htibi pubeÉn ott csak az FCM számokat látom a tartalomjegyzékükkel. Miért lenne harag? Adtál rá valami okot?
Gorrodin pubeAz angolban eddig 2 kötet jelent meg a 14. reszig bezärolag. Valami azt sugja nekem, hogy az elsöt äprilisban olvashatod magyarul is. *sejtelmesen mosolyog* (a fene ebbe a nemet billentyübe) :))
pube HtibiHátha mást is érdekel, összegyűjtöttem az eddigi lefordított InkScape részeket ide. Ha sért valami jogokat, szólj és leszedem. Köszi a fordítást.
Htibi pubeJogi ügyekbe nem mászom bele. Elvileg szabadon terjeszthető, másolható a forrás megjelölésével. De ezt csak sejtem, ne vegyél rá mérget.