Üdv. Szeretnék tőletek segítséget kérni, meghajtócsere miatt Windows 7, ezután az említett linux került telepítésre Pendrieról. A telepítés sikeresen lezajlott: Samsung Evo 250-es SSD, 100GB win7, 60GB linux, 80GB egyébnek Újraindulás, linux kiválaszt, fekete kurzor. Sikerült kiíratni mit ad vissza: http://kepfeltoltes.hu/140426/CAM00093_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Tippem nincs mi a baja. Sima HDD-vel a 12.04 32 bites változat, majd azt frissítettem 14.04-re, simán ment. A telepítésnél ha a tesztet választom, az is elindul. Gépem: Packard Bell, EN-TK81, ATI 6650, 8GB RAM, ezért nincs nem adtam meg swap-ot. Üdv.
64 bites Kubuntu 14.04 nem indul [Megoldva!]
Ez a telepítés nem zajlott le sikeresen.
Én ellenőrizném az md5sumot, aztán kiírnám DVD-re és megpróbálnám úgy telepíteni.
a mester(Van, de abban nem vagyok egész biztos, ha például nem Indítólemez-készítővel, hanem UNetbootinnal van kiírva akkor megmarad-e ez a lehetőség. A Debian Live nekem egész másképp nézett ki a menü tekintetében pendrive-on, mint amikor DVD-re írtam ki. Mivel erről nem volt semmilyen információ, jobbnak láttam, egy ilyen irányú kérdezz-felekbe nem belekezdeni.)
Ennyivel később: 8 év
administrator lezárta a témát.