Ez úgy néz ki, mint egy vicc (én nevetek is rajta), de amúgy komolyan gondolják (az eladók és a vásárlók is):
Sticker | compLexity Gaming (Holo) | Katowice 2014.
Mind a mai napig sokan CS:GO-znak Windows-on és Linux-on is egyaránt, de szerintem a fenti (és még sok más hasonló dolog is) egy (rossz) vicc a játék Közösségi Piacán. Vagyis nevetséges. Én legalábbis csak nevetni tudok rajta.
Most őszintén: Van olyan ember a Földön, aki egy játékbeli fegyverre ragasztható MATRICÁÉRT adna (valódi, nem játékbeli) $1800 USD-t?
Merthogy jelenleg ott kezdődik az eladási megbízások legalacsonyabb ára.
Ez jelenleg 532 782 Ft. Igen, több mint fél millió forint (jelenleg $1 USD = 295.99 Ft).
Szóval több mint fél millió forint egy játékbeli matricáért.
Ráadásul egy olyan matricáért, ami a leírása szerint többször felhasználható, de idővel ELHASZNÁLÓDIK és ELTŰNIK?
Ha igen, akkor dúsgazdag (és szerintem bolond) az illető. Nem tudja hova tenni a pénzét.
Egyébként a megvásárlási megbízásoknál az emberek nagy része (jelenleg 288 megvásárlási megbízás) $605.26 USD-ért vagy kevesebbért venné meg.
De még az is nagyon sok egy játékbeli matricáért. Főleg úgy, hogy az a matrica elhasználódik és eltűnik.
Én (és valószínűleg az emberek többsége) még számítógépre sem költünk ennyi pénzt, nemhogy egy játékbeli matricára.
Egyébként több mint 800 órám van a CS:GO-ban (2015 óta játszom), de abszolút nem érdekel, hogy hogy néz ki a fegyverem a játékban.
Az meg főleg nem, hogy másoknak hogy néz ki a fegyvere. Egyszerűen nem azt nézem játék közben.
Meg igazából az emberek többsége sem. Hanem azt, hogy ellőjem az ellenséget. Ehhez viszont egy matrica sem fog hozzáadni semmit, így szerintem totálisan értéktelen, még akkor is, ha egy profi eSport csapat neve (compLexity Gaming) látható rajta a 2014-es Katowice-i rendezvény megnevezésével.
Persze ez csak az én véleményem.
Szerk.: És nem is ez a legdrágább jelenleg. Vannak a Közösségi Piacon $1900 USD felett árult dolgok is. Például szintén egy matrica, egy kesztyű, meg egy StatTrak™ skin-es kés. Amúgy azok sem adnak hozzá semmi hasznosat a játékhoz, tehát ugyanúgy pénzkidobás. Egyedül talán a StatTrak™ skin-eknek van némi értelmük, de azok is csak "villogásra" jók (=számolják, hogy hányszor öltél az adott fegyverrel, vagy zenei csomagok esetén azt, hogy hányszor lett lejátszva az adott zenei csomag MVP zenéje).