Minap felfigyeltem rá, hogy tök mindegy nekem, hogy milyen fórumtémát vagy blogbejegyzést indítok, különösebb ok nélkül törlésre kerülnek a témáim. Egyrészt felháborító másrészt, blogba had írjak már azt amit akarok! Vagy kezd betelni az adatbázis és így szorítunk helyet?
Bejegyzéseim törlése
Törölni indokkal szoktak a moderátorok és szoktak küldeni üzenetet az okáról. Én amúgy több, mint 2 oldalnyi bejegyzést látok tőled. A blognak is vannak szabályai, oda se írhatsz akármit. Bocsánat, nem csak a bejegyzések, hanem a hozzászólt témák is megjelennek, így a 2 oldal nem fedi a valóságot. 39 saját bejegyzést számoltam (blogok és indított fórumtémák). :)
Nem értem, ha a fórumszabályzat (felhasználási feltételek) felháborító a számodra, akkor miért fogadtad el? Helyet biztosan nem csinálnak ezzel amúgy a moderátorok, mert csak rejtésre kerülnek az ide nem feltétlenül illő bejegyzések.
„blogba had írjak már azt amit akarok!” A blogspoton. Itt vannak szabályok. Blogbejegyzés Az Ubuntuhoz vagy a közösséghez kapcsolódó beszámolók, publikációk (hosszabban kifejtett felvetések) helye. Kérjük, mielőtt beküldene valamit, olvassa el a felhasználási feltételeket. . Kérdést tettél fel a múltkor blogba. ha jól rémlik, valami dosos játékokról. Ezért.
Biztos oka volt neki, hogy törölve lettek, bizonyos hozzászólásaid, és blogjaid. Meg ha jól emlékszem, figyelmeztetve is lettél, hogy ez így nem lesz jó. Lehet neked ez felháborító, de itt is vannak szabályok, és alapelvek.
Az utóbbi napokban két bejegyzésed lett rejtve. Mind a kétszer kaptál levelet, amelyben meg volt indokolva a rejtés. Az egyik blogba feltett kérdés volt, a lehetőséged most is megvan, hogy a kérdésedet feltedd a fórumba. A másik egy fórumtéma volt, ott is megkaptad az indoklást, és a tartalmat is visszaküldtem, hogy tudd felhasználni. Ha a postacímed hamis, vagy nem használod/nézed, arról nem tehetek. Semmi okod a háborgásra. További jó fórumozást, Htibi
HtibiValamikor vissza kellett igazolnom szóval, csak nem hamis. Hup.hu-n pld "azt ír az ember amit akar" mégse megyek oda mert egy undorító troll banda.
a mesterEz rád is elmondható, mindehol ott vagy :)
rapfen"Nézd meg, hány fölösleges topikot nyitottam. Meg azt is, hány nem fölöslegeset, csak rossz helyen." Igen. Tökéletes az arány. Nem sok olyan rejtett hozzászólás lehet, amit ne vállalnék ma is. Sajnos a kelet-európai ubuntisták lelkülete nem bír el velük. [ (18) ] Érdekes, hogy a fasza ubunturól szóló ömlengések nem vétetnek észre, de az azokra válaszul a fészerből elővett, szerves anyagból faragással készült, ló vontatta téli közlekedési eszköz nem maradhat jelen. [ (18) ]
Xubuntu matrica témájú topik ment füstbe a közösségi élet kategóriában. Ki szeretné, hogy megköszönjem neki?
Mabel WheelerSzerinted egy "del" tartalmú témának mi az értelme? (Azon kívül, hogy a számítógéppel valamennyire is kapcsolatban álló embereknek törlést jelent.)