Foxwas szentikeSzoval 7 es széria :O Nincs ami azt illeti jelenleg életem sincs hála egy csajszlinak... most még telefonom sincs mert a dunau insel feszten sikeresen lenyulta valaki... vagy elhagytam :D Mivel ausztriában élek
Foxwas emergelekBécs AKH (korház )mellett Végignéztem mit tartalmaz a dipstupció frisités van benne NVIDIA is Megprálom még egyszer ha nem akkor ura telepítem megint :D
emergelek FoxwasSzerintem érdemes lenne megpróbálni ez szerint: http://ubuntu.hu/node/33787#comment-454343 Ha nem sikerülne még akkor is telepíthetsz újra.
Foxwas emergelekdisprució frisités közepén Nyelvet váltottunk Angolra :OO mostmár nyelvet váltottunk sok kis kockára :D de terminálban folytatja a müveletet ha nem okézom le akkor sikeres lesz ? Noh nem okoztam le mostmár 12.04. lts a bejelntkezésnél
Foxwas no mostmár 304 a telepitett NVIDIA de van még egy 304 kiadás utáni frissitések át rakjam a kiadás utánira vagy hadjam meg ? azért inditásnak ez jó Szeretne létrehozni és csatolja egy NVIDIA hiba jelentési fájl? (~ / nvidia-bug-report.log.gz)