HtibiAz utóbbi napok fórumtémái, gondolkodásmentes hozzászólásai, csak a másikat mocskoló bejegyzések alapján nem is csodálom. Mostanában én is többnyire csak reggel és este nézek rá, de egyre inkább elmegy a kedvem még attól is.
Nem hajlandók utána nézni semminek, és ha valaki erre felhívja a figyelmüket, megy a hiszti, követelődzés. Nem volt kötelező regisztrálni. Olvashatta volna a hozzászólásokat anélkül is, és ha ilyen tapasztalatai vannak, maradjon nyugodtan távol.
Ott a HUP. Ott a hülye kérdésekre nem így szoktak reagálni. Igaz, lehet winfosozni. Mert ugye az a tökös gyerek, aki egy nicknév mögé bújva ilyet le mer írni. Ha meg szólnak érte, akkor a fórumot pocskondiázza.
Értelmetlen, zagyva címek, zavaros leírások, ahhoz is hülye, hogy a saját problémáját leírja. Hiányoznak az alapinformációk, (gép, rendszer, kernel, ....)
Találd ki. Ha meg visszakérdezel, mindig akad valaki, aki a háttérből előkerülve oltja a kérdezőt, hogy mások milyen gonoszak, mert próbálják terelgetni valamilyen önálló problémamegoldás felé.
De az az igazság nekem meg elég volt belőlük. Oldják meg a maguk problémáit az ő értelmi szintjükkel.
Elmentem szabira.
Csá.