Thomson THG540 modem és TP-Link TL-WR720N kábel összekötés után sajnos nem sikerült kapcsolódni az internethez. Az a bajom 1 éve ezelőtt jó volt sokáig és közben volt és mint a 3 gépem lefagyott egyszerre és nem volt időm elvinni a szervizben megnézni mi a a baj a TP-Link router és most tudtam elvinni , csalódtam nincs hiba.Most próbáltam újra indulni és nem tudom használni internet router által 2 asztali gépem és 1 wifi netbookom.Mi a megoldás?
Nem sikerült kapcsolódni az internethez Thomson és TP-Link routeren keresztül
A router-en be lett állítva a DSL kapcsolat és a wifi?
lev258Kinek kellet volna beállítani nekem vagy szerelőnek?
lev258Hogyan?
lev258Kösz megnézem!
lev258Nem emlékszem régen miért jó volt és most miért nem volt jó , mert elrontottam valamit.
lev258Megnéztem DSL kapcsolat üres, nincs mivel töröljem.
lev258Még nem néztem ,mert alszanak a feleségem és a fiam egy szobában vagyunk egyben 3 darab asztali gép és egy netbook van, sajnos nincs más hely . Holnap megnézem!
OFF Könyvjelző, hátha ez is infó és tudunk Jánosnak segíteni: http://ubuntu.hu/node/36597#comment-432120 ON
lev258Megtaláltam a kézikönyvet és megnyitottam az internet böngészöjét és be írtam a címsorba, hogy 192.168.1.1 és megnyomtam az Enter billentyűt.Azt írja ki ez a weboldal nem érhető el.Most nem tudom hogyan tovább?
lala2Sajnos ilyet még nem láttam soha!
juhaszj63Akkor végig kell nézni az egész hálózatot. Minden rendesen össze van-e dugva, a megfelelő csatlakozók vannak-e használva a megfelelő helyen, áram alatt vannak a készülékek, minden be van-e kapcsolva. Másik. Honnan van ez a router? Kéz alatt vetted, vagy vadi új? Le kellene rendesen resetelni, és utána megpróbálni.