Ubuntu 14.10 ben (64bit) a felső panel nem működik. Skype ikon egyáltalán nem jelenik meg, a levél ikon sosem vált át kékre ha jön levél a Thunderbird-be. Hol tudnám beállítani a systray-t?

Rakd fel a gnome-session-fallback csomagot,talán ott lesz

• htbc válaszolt erre.

egy.jatekosnéha el-el fog pusztulni látványosan, de ha felteszed a tint2-öt akkor olyankor átveszi. A teamwiever hetente meghal mert wine-el van valamiféleképp felkalapálva. De legalább a fire-try már (vagy még?) működik.

Ez esetleg? http://www.webupd8.org/2013/05/how-to-get-systray-whitelist-back-in.html

64 bites rendszeren a sni-qt:i386 csomagot is telepíteni kell a Skype-hoz:

sudo apt-get update
    sudo apt-get install sni-qt:i386

ariszloKöszi ! Az sni-qt:i386 bejött. Installálás után reboot és mutatja, hogy van Skype. A Thunderbird változatlanul csak 1 színtelen levelet mutat, ha jött új, ha nem. Sosem szinesedik be, emlékezetem szerint bekékül, ha jött új levél.

Tóth ÁgnesAhogy növexik a OS-ek verziószáma, úgy csökken benne, a működő képes alkalmazások száma. Eddig sem volt ez másként. Én utoljára a 10.04-esre mertem kijelenteni, hogy működik.

peterhOlyan ez, mint az íkú: az emberiség összIQ-ja állandó, csak egyre többen vagyunk rá.

a mesterEz kőbevésendő megállapítás és szállóige gyanús vagy "Best" aláírás egy fórumon. Mint ahogy ebből is szálló ige lett......."Mi a Sudo kell ide?".....

emergelekHm... már elég régi megállapítás, úgyhogy nagy valószínűséggel már kőbe vésve is létezik. :-D

HtibiÓ,Tibi bácsi én fiatal vagyok hozzátok képest.Ti már láthattátok kőbevésve én meg csak gondolhatom,hogy kőbe lehtene vésni. OFF. Akarom kérdezni,hogy lessz-e olyan a közeljövőben,hogy Ubuntus főzés?Azt azért tudom,hogy a recepteket és a hasadat szereted. ON.

emergelekAzt nem tudom, hogy az Ubuntuval lehet-e főzni, de azt tudom, hogy lusta dög vagyok, és nem vagyok képes befejezni az adminisztráló részét az oldalamnak (ennek meg egyenes következménye, hogy az új dolgok feltöltésével még annyira sem foglalkozom, mint a kódolással) :-( (Pedig van egy-két finom hami-papi a tarsolyomban.)

HtibiTudom,hogy Én-nel nem kezdünk mondatot,de én konkrétan bográcsban főznék Ubuntusokkal karöltve.

emergelekTe nem, de Tibi bácsi igen, mert ő tud magyarul. :) (Magas labda)

peterhSajnos én is ezt tapasztalom. A gond, hogy semmi kedvem nincs visszatérni a Microsoft termékekre.

Ennyivel később: 7 év