Ubuntu 14.10 ben (64bit) a felső panel nem működik. Skype ikon egyáltalán nem jelenik meg, a levél ikon sosem vált át kékre ha jön levél a Thunderbird-be. Hol tudnám beállítani a systray-t?
Felső panel (systray) nem működik
Rakd fel a gnome-session-fallback csomagot,talán ott lesz
egy.jatekosnéha el-el fog pusztulni látványosan, de ha felteszed a tint2-öt akkor olyankor átveszi. A teamwiever hetente meghal mert wine-el van valamiféleképp felkalapálva. De legalább a fire-try már (vagy még?) működik.
Ez esetleg? http://www.webupd8.org/2013/05/how-to-get-systray-whitelist-back-in.html
64 bites rendszeren a sni-qt:i386 csomagot is telepíteni kell a Skype-hoz:
sudo apt-get update
sudo apt-get install sni-qt:i386
ariszloKöszi ! Az sni-qt:i386 bejött. Installálás után reboot és mutatja, hogy van Skype. A Thunderbird változatlanul csak 1 színtelen levelet mutat, ha jött új, ha nem. Sosem szinesedik be, emlékezetem szerint bekékül, ha jött új levél.
Tóth ÁgnesAbban sajnos nem tudok segíteni. Én Gmaillel levelezek Firefoxból.
Tóth ÁgnesAhogy növexik a OS-ek verziószáma, úgy csökken benne, a működő képes alkalmazások száma. Eddig sem volt ez másként. Én utoljára a 10.04-esre mertem kijelenteni, hogy működik.
a mesterEz kőbevésendő megállapítás és szállóige gyanús vagy "Best" aláírás egy fórumon. Mint ahogy ebből is szálló ige lett......."Mi a Sudo kell ide?".....
HtibiÓ,Tibi bácsi én fiatal vagyok hozzátok képest.Ti már láthattátok kőbevésve én meg csak gondolhatom,hogy kőbe lehtene vésni. OFF. Akarom kérdezni,hogy lessz-e olyan a közeljövőben,hogy Ubuntus főzés?Azt azért tudom,hogy a recepteket és a hasadat szereted. ON.
emergelekAzt nem tudom, hogy az Ubuntuval lehet-e főzni, de azt tudom, hogy lusta dög vagyok, és nem vagyok képes befejezni az adminisztráló részét az oldalamnak (ennek meg egyenes következménye, hogy az új dolgok feltöltésével még annyira sem foglalkozom, mint a kódolással) :-( (Pedig van egy-két finom hami-papi a tarsolyomban.)
HtibiTudom,hogy Én-nel nem kezdünk mondatot,de én konkrétan bográcsban főznék Ubuntusokkal karöltve.
peterhSajnos én is ezt tapasztalom. A gond, hogy semmi kedvem nincs visszatérni a Microsoft termékekre.
Tóth ÁgnesTegyél fel Linukszot.