vamoskrisztian Sziasztok! Ma telepitettem a 7.04 után a 8.04-es Ubuntut de a Huawei modemem (Pannon) nem akar működni! Találtam az oldalon egy leirást hogy a 8.04 alatt hogy kell telepiteni de úgy nem akar működni. Van egy vodafonos program amivel elvben működnie kéne de ez sem megy. A modemet felismeri de az OK gomb megnyomása után nem történik semmi, nem hozza be a azt az ablakot ahol be kéne állitani az adatokat csak tölt és tölt...10percet vártam de semmi nem történ..valakinek van ötlete?
tarna Nekem ugyan Vodafonos, de szerintem Nálad is megy, ha a KPPP programot használod. Roppant egyszerű, semmi különöset nem kell állítgatni, nekem egykettőre fellépett a netre. Ha gond lenne, szólj, leírom pontosan, nálam hogyan van beállítva.
hotplug Valamit nem jól csináltál, mert ha a leírás alapján telepítetted akkor annak 1001%, hogy működnie kell!!!! A Vodafonos program ugyan ezt a drivert használja. Fuss neki a telepítésnek mégegyszer, ha kell segítek!
vamoskrisztian Akkor előlről elkezdem a telepitést ha esetleg úgysem megy kipróbálom a KPPP-t vagy segitséget kérnék tőletek!Előre is köszi! Nem tudom mit ronthattam el, a 7.10-nél még a PPP-t használtam és az a beállitás után tökéletesen ment,most az sem hajalndó működni. Holnap reggeltől ismét próbálkozom.
sdc valakinek van ötlete? Igen, van. Ha ezen az oldalon olvastad, akkor az azt is jelenti, hogy már van topic a témában és nem kell feleslegesen még egy. Ott kellett volna megkérdezni valamelyikben, mert van vagy öt legalább, ami ezzel foglalkozik.
vamoskrisztian sdc bocsi de nem igazán figyeltem és nézd el nekem, még kezdő Linuxos vagyok, az oldalt se ismerem annyira.Tény, figyelmetlen voltam legközelebb másképp lesz!:)
vamoskrisztian Hotplug a Te verziód segitett, újra raktam az egészet és ment. Nem tudom mi lehetett a hiba de mostmár megy rendesen. Ezeket a sorokat már Ubunturól irom! Jöhet az XP uninstall!:) Köszi a segitséget! Valamint köszönöm TUX-nak ez úton is, hogy olyan sokat segitett!