A Firefox_34 minden flash lejátszás előtt közli, hogy elavult a flashplayer, frissítsem. Alkalmanként engedélyezem, akkor működik. A Firefox jelzését letilthatnám, de hogyan lehetne megoldani a "neki megfelelő" frissítést?
Frissíts. :-) Mennyire naprakész az a rendszer? Melyik is? :-) (Egyébként az oldaladon a link nem az igazi. De 2,595 $-ért megvehető. :-) )
rapfenKösz! Elfelejtettem, hogy ez az ál-domain címem (és a szerver) egyelőre nem él. Azonnal utánanézek, és ha lehet módosítom a szolgáltatóm által adottra.
Tudhatnád, hogy a flash már évek óta elavult Linux-on. Csak most a képedbe tolja.
lev258(Nekem is így nyöszörgött az utóbbi napokban, mert elhanyagoltam a frissítések telepítését. Most letöltöttem, felkerült az adobe-flashplugin_11.2.202.425, azóta nem írja ki bizonyos oldalak megnyitásakor. :-) )
rapfenKöszönöm - bár a Mandriva 2010.2 nem támogatott, de találtam olyan ~425 verziós verziót rpm-ben, ami jónak tűnik. Ubuntu 10.10 netbookon, és Lubuntu 12.10 laptopon még nincs flash gond.
majteeMár működik is. :-)
rapfenTudom, hogy van benne egy tucat HTML hiba, de egyelőre nem kísérletezek a kijavítására.
A Fresh Player Plugin telepítésével az új Pepper Flash-t is berakhatod. www.ubuntu.hu/node/39275