Nem ismerem, nem tudok róla semmit, most láttam (talán akit érdekelhet, már látta is, talán nem): http://prog.hu/tarsalgo/183277/Ubuntu+Szakertot+Keresek.html Rajtam nem múlik. :-)

Ennyivel később: egy hónap

Sziasztok! A cég, ahol gyakornok voltam Linux rendszer adminisztrátori állást hirdet. Részletek itt, Ubuntu ismerete előny! :-)) Elsősorban belső pályázatként hirdették meg, de jó eséllyel mégiscsak új munkaerőt vesznek majd fel szerintem. Gondoltam szólok... :-)

RitanaHa mindez meg van benned... Felsőfokú szakirányú végzettség Legalább 1 éves gyakorlati tapasztalat, referenciákkal Linux alapos üzemeltetői ismerete Shell scriptelési ismeretek Linux munkakörnyezet használata TCP/IP hálózatok adminisztrátori ismerete IP, TCP, UDP alap-protokollok, routing VPN Szerver oldali alkalmazások (SMTP, DNS) Web szolgáltatás, (Apache) kiemelt szintű ismerete, SSL Linux iptables tűzfal Linux teljesítményhangolás Konfiguráció kezelés Csapatmunka, stressztűrő képesség ráadásul ezek közül is rád illik valami: Ubuntu Linux üzemeltetésében szerzett gyakorlat Felhő alapú infrastruktúra-szolgáltatásokban szerzett tapasztalat (pl.: OpenStack) PostgreSQL üzemeltetői ismeret Python nyelv gyakorlati ismerete Programozói gyakorlat Enterprise Java üzemeltetésben szerzett gyakorlat Szerver oldali web alkalmazások üzemeltetése terén szerzett gyakorlat Tapasztalat KVM alapú szervervirtualizációban Nagyvállalati környezetben szerzett üzemeltetési tapasztalat

• Udi válaszolt erre.

RitanaMiért nem nyitottál neki egy új fórumtémát?

UdiLehet, hogy jobb lett volna... igazából jó lenne egy külön 'Állásajánlat' vagy 'Aktuális Linux/Ubuntu állásajánlatok' topik és oda kellene posztolgatni az ilyesmit.

• Udi válaszolt erre.
          Ennyivel később: 7 év