Kittus2"Sztem ezt nem az Ubuntu felhasználóival kellene elhitetni (ők jobbára tudják), hanem a windózt használó tömegekkel." -pontosan! És ha a vindóz júzer feljön ide mit lát? Terminalos megoldásokat ott is ahol nem feltétlenül kéne, és mivel a szemének hisz...
'A terminál, egy nagyon hatékony eszköz, ami platformfüggetlen, gyors, és pontos olyan környezetben is, ahol a grafikus megjelenés folyamatosan változik" - Soha nem vitatkoztam ezzel, ez nem arról szól melyik a hatékonyabb, de látom, felesleges leírnom megint hogy miről szól a dolog, tök mindegy milyen szájbarágósan írom le, valószínűleg nem lehet megérteni azt az egyszerű tényt hogy a grafikus megoldások vonzóbbak az átlag halandó számára, és ha valamit népszerűsíteni szándékozunk a vonzó dolgokat célszerű kiemelni, és azokat a dolgokat amelyeket könyebb elsajátítani kezdetekben... Valak azt mondta, hogy szélsőségesen kötöm az ebet a karóhoz, de asszem ez nem csak rám igaz...
"Ellenben az azért elvárható sztem egy egyszerű júzertől is, hogy ha online kér segítséget, akkor hagyja, hogy a segítő az egyszerűbb utat választva hadd használhassa a terminált, még akkor is ha ő mit sem ért (akar érteni) hozzá." - ez jogos, viszont ha létezik grafikus megoldás, és az ember segít elsajátítani a dolog logkiáját azzal hogy megmutatja, lehet sokkal kevsebbet fog kérdezni, mivel meg fogja tudni oldani... és egy intuitív kezelőfelület használatát könyebb elsajátítani mint a terminálét, és nem fog minden szirszarért kérdezni, hanem megoldja, mert nem szorul rá egy olyan dolog másol-beillesztéésre minden egyes alkalommal, ami számára érthetetlen varázsige... ez szerintem hosszútávon a segítőknek is könyebbség a kisebb kérdések/problémák esetében...