phoenix Másnak is? Egy bármilyen hub-ra lépve nagyon lassan tölti be a felhasználólistát, pl. 1500 felhasználót kb 2-3percig... Ja és közben 100% cpu terheltség van...
Taky Ha szabad ajánlanom egy másik fájlcserélőt, én az aMule-t használom, nagy kedvenc, wines változata pedig az eMule. Üdv!
Hypercube Takygoogle kereső: intitle:"index.of" (kiterjesztések,vesszővel,elválasztva,de,nem,muszáj) amire keresel
lacyc3 HypercubeTényleg jó, de sajnos nem mindenre.. Nekem Gnome és alatt voltak ilyen problémáim. OpenBox-ot használok a sebesség miatt és faszán megy :)
suseyo nalam okes a dcplus :) ubu 804 frissitette is mar,sok uj magyar hubot adott be rengeteg filmmel! :) maxudv:Zo :) Ubuntu-user :) http://www.ubuntuzo.extra.hu
phoenix Nemtudom miért, most például olyat csinált (már nem először), hogy le volt téve tálcára és míg mást csináltam addig szó nélkül eltűnt.
Attila Verzió? Nem használom már, régen volt ilyesmi gondja, akkor azzal lehetett elkerülni a nagy processzorterheltséget, hogy az userlistát olyanra állítod, hogy ne rendezze semmi szerint. Inkább ApexDC++ Wine-nal.
jarre Sziasztok!Gondom van a dc+-al.A hálózat nem elérhető ezt jelzi pedig legutóbb kb két hete működött!Nem értem mi lehet az oka ennek!Ha valaki tudna sehítséget nyújtani megkösszönném.