ariszlo andrew76Pl. a ClipGrab programmal. Így lehet telepíteni: sudo add-apt-repository ppa:clipgrab-team/ppa sudo apt-get update sudo apt-get install clipgrab
H.Tibor87 andrew76convert2mp3.net Add-ons -át használom FireFox alatt. De URL -t bemásolva a weblapján könnyedén megoldható más böngészővel is, ha nincs hozzá kiegészítő. (pl. opera)
Kimarite H.Tibor87Nekem is volt ilyen régebben az indavideo oldalon, valahogy a technológiájuk "egyedi", nem tudsz sokat csinálni - a jelenlegi tudásom szerint és írták néhányan már itt a fórumon. (megnézve, olvasva némely index.hu cikket nem is csodálom, hogy nem oldják meg ;))
H.Tibor87 KimariteIndánál most megoldottam neki, kis GM scriptel egyszerűen lecserélem a flash playert HTML5 lejátszóra.
andrew76 andrew76Ismét köszi! Teljes hardver konfiguráció-frissítés a a terminálból vagy az Ub. szoftverkp.-ból lehetséges? Ub. 14.04-esem van.
a mester andrew76"hardver konfiguráció-frissítés " a boltban lehetséges. De ha tudsz egy jó i7 letöltési linket, ne tartsd magadban.
andrew76 KimariteEz is mükszik, köszönöm, ha tudsz feljebb említettem, hogy egy teljes hardver-frissítést szeretnék, mindenre (proci,dvd,cd,alaplap,stb.)
Kimarite H.Tibor87Ejha ... no és hol lelhető fel ez a szkript? Kérhetem? (ha lehet, a lelőhely oldalról/ is)
Kimarite H.Tibor87Köszi, majd ránézek ma. Ránéztem a kódra, majd értelmezem is :). Meg arra, hogy mi van, ha a videó nincs fenn HTML5 fogyasztható formában, hogy mi fog történni ... gondolom, megpróbál Flash-t betölteni.
Kimarite H.Tibor87Akkor megoldva. :) Te készítetted akkor script-tet? Emlékszem, hogy régebben is mintha lett volna erre rímelő "eset". Nem töltöd fel a GreaseMonkey oldalra?