Szervusztok! Olyan segítségre lenne szükségem, hogy akinek van régebbi Unity-s hivatalos rendszer lemeze amire nincs szüksége, postázza már el nekem...legyen olyan jó! Segítséget előre is köszönöm!! Adok elérhetőséget ha látok pozitív visszajelzést! E-mail-ben!
Rendszerlemez
régebbi Ennél azért légy precízebb. Mit értesz hivatalos alatt?
Szia! Ha jól tévedek a 11.04 a legrégebbi Unity felületes Ubuntu. ennek ellenére én a 12.04-et ajánlanám, de annak is a legfrisebb verzióját, 12.04.05. Ezt egyszerűen le lehet tölteni és kiírni. Vagy erre nincs lehetőség? nincs internet, vagy DVD író? mi az akadály?
ubuntu-map Ráböx a legközelebbire és noszogatod.
visitHelló Visit! Pontosan erre gondoltam, és köszönöm mindenki segítő szavát, mondatait. Igen eredeti lemezre gondoltam. Azon okból mert egy ismerősnek segítenék vele, és nem tudja-tudják elfogadtatni az usb-s telepítési formát. Ezért fordultam ilyen segítségért. Ha tehát ezek után lenne valaki aki tud így segítséget nyújtani az írjon nekem az rfludwig a szokásos gmail itt is com címre! Köszönöm szépen! (Szerk. Htibi Nem etetjük a szemétgyártókat címekkel.)
sömikeVan szinte minden lehetőség csak egy okból nem írok mert az felesleges lemez elhasználás...
Biker LudwigAhhoz nem kell "eredeti". Van DVD-íród? Akkor írd ki és kész. Használhatsz újraírhatót is.
Biker Ludwig"Van szinte minden lehetőség" Hát akkor, húz elő egy újraírható lemezt, oszt jó napot!
Biker LudwigÉn már telepítettem másoknak néhányszor Ubuntut és a szerencséseknek esetenként hagytam is örökül egy-egy telepítőlemezt, hátha egyszer szükség lesz Live rendszerre, de esküszöm, hogy eredeti Ubuntu lemezt még csak a monitoron keresztül láttam. Ezeken minden az én alkoholos filccel írt firkálmányom szerepel, persze csak akkor, ha nem papírtokba tettem a lemezt és arra kanyarítottam valamiféle silabizálhatónak szánt karaktereket. Se Ubuntu pólóm, se ubuntus kulcstartóm, viszont a szülinapomra egyszer kaptam egy Ubuntu logót formázó marcipánt, de már az sincs meg, megettem.
Innen lehet rendelni: http://shop.canonical.com/index.php?cPath=17 A ShipIt már megszűnt, unitys lemezeket azt hiszem már nem is postáztak (talán a 10.04 volt az utolsó, az még nem unitys).
Hali Ludwig. Küldök neked egyet, valahol van még újraírhatóm :) Részletek priviben.