[törölve]én is kezdő vagyok, de nagyon hálás azért hogy van kitől kérdezni... ugyanis könyvből kemény lenne :D a rutinosok nélkül nincs linux, hiszen ezt nem lehet a kisujjadból kiszopni... ez nem egy win98
viszont abban egyet értek, hogy az a nem mindegy, hogy vki hogyan kezdő... mert van aki örökre az marad. én ezért nem szeretem az olyan megoldást hogy írd be ezt enter... oké, de ezt legközelebb is megkérdem, mert nemtom az /etc/modules mi a fenét csinál tulajdonképpen...
és az olyan kezdő aki csak erre kíváncsi, abból sose lesz olyan aki máson segítene... ne ilyen szemmel a Beléjük ölt idő elveszik.
És többek között ezért is kétoldalú szerintem az hogy minnél többen használjanak linuxot... mert a minnél több-ben minnél több olyan is lesz aki csak elvesz, de nem ad... neki minden járjon, de másnak nem ad vissza soha tudást (na nem mintha ilyen hozzáállással szerezne tudást). Mert itt nincsenek fizetett fórumozók akik kifogyhatatlan energiával ezt csinálják, nincsenek fizetett support osztályok és ennek szerintem van egy elméleti határa ahová ez a közösség megnőhet...
persze azért az emberek között sok olyan hogy ha tanul akkor ad is :) és ilyenkor belőlük is több lesz... remélem :) és azt is hogy lesz mit visszaadnom, még nem sok van :S :D