sdcTisztelt sdc!
Bár hsz-omat neked címzem, azért mindenkinek szól aki érintettnek érzi magát az ügyben!
Nem tudom esetleg feltünt e neked hogy én nem nyitottam blog-ot a távozásom örömére, ünneplésére! Tájékoztatnálak arról is hogy ény szó szerint azt írtam hogy hasonló okok miatt! A hngsúly a hasonlón van! De akkor a te kedvedért is kifejteném bővebben:
- Közel 10 éve használok linuxot, kissebb-nagyobb kihagyásokkal, több féle disztrót! Ebből kifolyólag abszolut nem használok a 7.10-óta Ubuntut, 8.04-et pedig egyelőre szintén nem! Ennek fő oka, hogy abszolut instabil, megbízhatatlan, etc.. Csak szét kell nézni itt és a világ forumain, mennyi gond van velük! Ez bár saját szubjektív véleményem de sajnos engem igazolnak a történések! De ezekbe a dolgokba ne menjünk bele, hisz most másról van szó!
Távozásom oka a forumról többek között ennek is köszönhető! Semmit, ismétlem semmit nem adott nekem mostanában az Ubuntu! A rendszerem már elég régóta be tudom állítani magamnak. Bár ha ilyen figyelmes vagy gondolom azt is észrevetted hogy segítséget sem igen kértem!
-Palota forradalom!
Mi is a problémád ezzel?! Hogy merészeltem írni egy hsz-t az ügyben hogy kezd kaotikussá válni a helyzet?! Érdekes én úgy vettem észre ezzel a felvetésemmel a nagy többség is egyet ért! Akkor hol a gond? Talán az hogy jelezni mertem egy rövidke pár sorban hogy én megyek?! Ez zavar téged annyira?!
Elgondolkodtató néhány tény! Miszerint olyan emberek verik a mellüket akikkel napi kapcsolatban voltam email-ben, hogy ilyen meg olyan szar az oldal, most meg nekik van a legnagyobb szájuk itt, IS! Képmutatók!
Nem gondolod, gondoljátok hogy "te, ti", gerjesztitek a feszültséget?! Ti személyeskedtek, pocskondiáztok, kritizáltok, törölnétek bejegyzéseket, egy olyan oldalról ami elviekben a közösségről, össze tartásró lszól! Te, ti soha nem hibáztatok semmiben? Helyesen írtok, cselekedtek, bántok emberekkel, kezdőkkel, minden esetben? Ugye nem? Itt is lehet ám vissza keresgélni, észrevenni dolgokat! Nevetséges!
És főleg te! Hiszen úgy alkotsz véleményt hogy nem is ismersz, ismered azokat akiket méltatsz, kritizálsz, stb.. De véleményed az van! Pont te vagy az az embertípus aki csak a net mögött nagylegény, és jól megmondja! Az ember szemébe meg nézni sem mer! Személyeskedés vége!
Azért jutott ide szerintem az oldal, mert túl nőtt a keretein! Mert az üzemeltetők nem voltak erre felkészülve. Mert bár figyeltek, mégsem tettek semmit! bedobták a gyeplőt! Csak nem volt aki felvegye, de méginkább nem akarta!
Ez nem közösség, szellemiség. Ezen az oldalon nincs összetartás, lojalitás! Itt csak a másik fikázása van, kritikák éles megfogalmazásban! És csodálkoztok hogy elmennek az emberek?! Remélem nektek majd jobban sikerül! Csak egy dolgot ne feledjetek, az oldal a lejtő alján van jelenleg! És kedves moderátorok, leendő vaskezű "urak"! Végig gondoltátok azon felül hogy "de jó lesz moderátornak lenni" mit vállaltok? Olyan dolgot amit az üzemeltetők nem mertek, akartak bevállalni! Ez azért jelent valamit!
Ezen hsz-t, velem egy családban élő ember régen nem használt nick-jéről írtam! Az enyémről nem tudok és nem is akarok, lépnék be többet! Hangsúlyoznám: nem sértődtem meg, és távozásom oka, az Ubuntu-ban való csalódás főként! nem a kaotikus helyzet! Bár már jobb is így!
Őszintén sok sikert a maradóknak! Kívánom legyen az Ubuntu olyan mint néhány kiadással ezelőtt! Kívánom gyarapodjon a közösség, de legfőképpen az hogy közösség legyen! Ne pedig ami most van, tizen éves gyerekek "kemények" vagyunk oldala!
SUICIDE
Nyugodtan lehet törölni ezt a nic-ket!
Tisztelettel!