krakovszki üdv mindenkinek kubuntu 8.04-em van és felszeretném frisiteni a kde 3.5.9. emet a 4.0-ásra előre is köszönöm mert tudom h ez a közöség segít ha baj van
sdc Biztos fognak segíteni, de megkönnyíthetnéd a dolgukat azzal, hogy leírod, miben is kéred a segítségüket. Azért nem mindegy, hogy nem tudod, hogyan fogj hozzá vagy csináltál már valamit, de nem jártál sikerrel.
sphott ezt nem nagyon ajánlom, mivel eléggé beta állapotú a rendszer, meg blabla nah mind1 szval érdemes várni vele, de nem ezt kérdezted :P sudo apt-get install kubuntu-kde4-desktop
hotplug sphottA KDE4 még mindíg egy bughalmaz! :) Ha meg akarod kímélni az idegeidet, akkor inkább várd meg a végleges verziót. :)
ticsung BuschmanIgen-igen, de még tele van hibákkal. Ez abból is látszik, hogy a KDE4-es telepítése óta 120 Mega jött le update címen... Nem csoda, hogy nem tették bele az LTS-be.
sphott Buschmana kde4.0 jelent meg ami nem kde4 ... http://techbase.kde.org/Schedules/KDE4/4.0_Release_Schedule szval nem jelent meg ez csak stabil
cenco ticsungmegelőztél, míg bejelentkeztem leírtad. attól, hogy végleges, még lehet bugos. ezért van gondolom sok frissítése.
[törölve] Amit ajánlok neked, hogy töltsd le a Kubuntu 8.04 KDE 4-es változatát, és játszadozz vele Live CD-ként, vagy mondjuk Virtualbox-ban. Frissíteni még nem ajánlott szerintem se, de kipróbálni már érdemes.