Sziasztok! Eljött az idő hogy áttérjek én is Windowsról Ubuntura! Már a 8.1 használata során kialakult bennem ez az igény, de most a 10-es megjelenése volt az utolsó csepp a pohárban! Különösebb bajom nem volt velük, (pláne amikor XP-t meg Vista-t használtam) de úgy éreztem most hogy nagyon belemászik a személyes szférámba! Amúgy meg alapvetően nem bízom benne! Tolakodó, mindent tudni akar! Ezért úgy döntöttem hogy kipróbálom és nem csalódtam benne! Igaz, utoljára kb. 15 éve próbáltam de a parancssorozás elriasztott! Ez, amit most próbálgatok (Ubuntu 14.04 LTS) nekem nagyon tetszik! Igaz, sokat kell még tanulnom de szerintem megéri hosszú távon! Tehát, valószínű hogy találkozunk még, főleg ahol sok kérdést lehet feltenni a guruknak! :D További szép napot mindenkinek!

Szia! Más GUI felületekkel is kipróbálatlanod ha Unity kényelmetlen lenne. (Gnome, KDE, Mate, vagy az én kedvencem: Cinnamon) Habár 8.1 -en megszoktad az érintőképernyőre optimalizált felületet, akkor nem lesz gondod vele. Mai (főleg ubuntu verzióinál) már kevés dolgot kell feltétlen konzolba végezni, de mindent meglehet ott csinálni. (Sőt szerintem van amit könnyebb is)

H.Tibor87Szia! Párhuzamosan próbálgattam a GNOME SHELL-el a jelenlegit! Az sem okozott problémát! Alapvetően tetszik az egész ... már bánom hogy nem előbb kezdtem el a tanulmányozását!

Ennyivel később: 7 év