DcNdrewAzt is érdemes megjegyezni, hogy ha valaki az ideje nagy részét egy helyen tölti, mintpl én itt a fórumon, nagyon nem jön rosszul, ha kézhez kap információkat.
ha munkát keresel, akkor ne itt töltsd az egész napodat :)
Arról nem is beszélve, hogy elvileg ez egy közösség, és ha valaki tudja, mire van szüksége a másiknak, nyugodtan segíthet neki azon felül, hogy Ubuntu a kapocs.
ebben a speciális esetben nyugodtan küldhetett volna neked e-mailt szota, hiszen bevallottan téged célzott meg ezzel, és te is erre hivatkozol.
Azt kell mérlegelni, hogy van-e értelme, és van-e kapacitás arra, hogy külön álláskereső/ajánló topicot nyissunk.
nincs. aki linuxos témájú munkát szeretne keresni, az nézzen körül a hupon. majd ha elér egy bizonyos mennyiséget az ubuntuhoz kapcsolódó álláshirdetések száma, akkor érdemes lesz majd elgondolkodni ezen.
Szerintem egyelőre nem áll úgy a lap, hogy lenne humora a vezetőknek egy ilyen dologgal is foglalkozni, de azért köszi! :)
a hupon is csak egy külön fórum, itt sem lenne több. az meg nem kerül semmilyen erőfeszítésbe sem létrehozni, de továbbra is állítom, hogy sok értelme nincs.
inkább befejezem, mert még én leszek a rosszfiú (ha már lennék az :))