Sziasztok! Remélem nem sértem meg ezzel szabályzatot ha egy ilyen topikot nyitok. Kizárólag Linux-szal kapcsolatos eladandó cikkeket oszthatnánk meg itt.
Eladandó cikkek? Szóval írhatok pl. egy Ubuntus cikket, majd árverésre bocsájthatom itt, betekintést engedve a tartalom egy kisebb részébe, hátha valaki megveszi tőlem? Vagy hogy kell elképzelni a dolgot?
KendekEladó egy Ubuntu 14.04 újszerű állapotban. Eredeti Unity felépítmény, kellemes háttér. Frissítések letöltve. Kicsit engedek az árból, mert induláskor rendszerhibát akar jelenteni.
KendekNem csak eladási, de vételi szándék is jelezhető. Pl: Jó szándékot vennél...
gvandorSzedd ki a hibát és akkor már normál áron adhatod :) Ebben az állapotban amúgy mennyit kérsz érte?
depSzerintem 2K-t simán megér. Szerintem csak vavateverava. lesz belőle, mert itt privit nem tudok írni :)
kingkongNem? Nem mindenkinek. :-)
Nem ilyenre gondoltam, hanem árucikkre. PL. Nekem van egy eladó o'reilly Linux biztonsági eljárások c. könyv 10/10-es állapotban.
Én tudok eladó linuxos pólókat.: http://www.pingvinbolt.hu/ :)
Nem is drága. Más színbe van már nekem :)
madlybadEz tök jól néz ki! Nekem is kell!!! Nekem csak pólóm van, az is már elég viseltes.
nightwalkerNem tudom, hogy Magyarországra küldenek-e... de ha nagyon érdekel, meg tudjuk oldani valahogy, januárba...
Nincs valakinek véletlenül egy leselejtezett, kidobásra szánt régi laptopja?
linukszVolt, csak kidobtam.
madlybadOk.
ububoxJó néven venném.
LadyLorelei:)