sziasztok! Boldog Karácsonyi Ünnepeket kívánok minden kedves fórumozó tagnak!
Az összes fórumozó tag nevében Neked is Békés, Boldog Karácsonyt Kívánok! Azért remélem azt a jelszót sikerült átírni...
Kendekigen,megoldódott,az a fránya num lock billentyűűű.....
Szia! Köszi neked is kellemes ünnepeket! Én is kívánom mindenkinek, hogy teljenek békében az ünnepek.
Ne rekesszünk már ki enbereket... Mindenkinek, akár fórumozó, akár olvasó, akár tag, akár nem tag, (akár kedves, akár nem az)... :Đ Áldott, boldog, békés Karácsonyt!
a mesterÚgy biza mindenkinek, jupijéé :)
Békés,Boldog Karácsonyt Kívánok Mindenkinek.
Minden fórumtársamnak és szeretteinek Áldott Békés Karácsonyt Kívánok!
Békés, boldog karácsonyt kívánok mindenkinek !
Csatlakozom a társasághoz. Békés, boldog karácsonyt kívánok mindenkinek!
HtibiHa már itt vagy hadd kérdezzem meg. Az nem baj, hogy az eredeti cím és téma tök másról szólt? Vagyis arról, hogy átírta a rendszergazda jelszavát és most pedig már nem fogadja el. Erre én írtam is neki megoldást, majd ennek hála átírta az egész témát is (a jelszó után)...
KendekHihi,a kis ügyes :D
KendekDe a te hozzászólásodban sem a megoldás szerepel. Az hova lett? (Egyébként visszaállítjuk az ilyen törölt témanyitókat és figyelmeztetjük a felhasználót, de most semmi érdemleges tartalom nincs a válaszokban, ami ahhoz köthető [a te megjegyzésedet kivéve az elején].)
Szeretetteljes, boldog karácsonyt kívánok mindenkinek !
HtibiKicsit hülyén nézett ki az eredeti válasz a gyökeresen módosított témánál, így én is átírtam. De azért ha nem veszem észre akkor furán néznétek rám. :D
Boldog karácsonyt!
Kendek(Ezért nem értettem, miféle jelszót emlegetsz. Szóval ismét lemaradtam az elejéről.)
KendekRád furán nézünk mindenképp. :-D (Én se találkoztam az elejével, a tiedet csak ebben a formában láttam.)
Boldog békés karácsonyt minden fórumozónak és szeretteinek!
Szeretetteljes, Boldog Karácsonyt kívánok mindenkinek !
Kivánok én is Boldog, Kellemes Karácsonyt!