Azt hiszem, feladom. Volt egy kérdésem, több jó ötletet kaptam rá, de ezeket még megköszönni sem tudtam, mert a hozzászólás elküldésekor megjelent a felirat: "Érvényes szerzőt kell megadni." Hol? Nem vagyok én egy érvényes szerző, ha egyszer bejelentkeztem? És hol kell megadni? Emiatt egy hete nem tudok előre lépni a telepítésben.
Ráadásul minden kilépéskor vagy a jelszó módosítás után is, lefagy a Windows (ugye, kénytelen vagyok Windowst használni, mert képtelen voltam csatlakozni az Internethez másképp, ezzel volt kapcsolatos az előző kérdésem is), és azt írja ki, hogy az oldalon (ez az ubuntu.hu) egy parancsfájl lelassítja a Windows futását. És nincs más megoldás, mint hogy kilépjek az Internet Explorerből is.
Mit csináljak? Ti hogy tudtok belépni a fórumra, hogy válaszoltok a hozzászólásokra?
Ha ez az üzenet egyáltalán feljut a fórumra, akkor kérlek, hogy a saját e-mail címemre küldjétek az esetleges válaszokat, mert attól tartok, hogy ugyanúgy nem fogok tudni reagálni rájuk, mint jelenleg.
Köszönöm!
Üdv.:
Mándy Gábor
mandygabor@yahoo.com