bárki, aki informatikában jártas van jogsija, megbízható és épp munkát keres, vagy épp szívesen váltana, akkor küldjön egy e-mailt a . n.csaba424@gmail.com címre ! 2 embert keresnek. A végzettség nem számít, a lényeg h ért e hozzá vagy sem, a fizetés megegyezés alapján, 3 hónap próbaidő van, a munkaidő 8-17h-ig A feladata kb. ez lenne: Üzemeltetés - Hálózatok, komplett rendszerek felügyelete karbantartása - Szerver és kliens - Windows, Linux - Hálózat fizikai kiépítése - Hiba elhárítás. Ügyfeleknél helyszínen és távolról
2 fő jogsival akár végzettség nélkül
Ez most nem vicces, de képes lesz ön is megcsinálni!
Az oké, hogy két embert keresnek erre meg arra, de úgy helyileg mégis hova, az ország melyik szegletébe? Gondolok arra, hogy itt nem csak fővárosiak vannak, de még csak nem is mindenki az országban lakik.
[törölve]
Még sosem jelentkeztem sehova, anélkül, hogy tudtam volna, hogy hova. (kivétel: a sorkatonai szolgálat alatt, amikor mondták, hogy kell - vagy nincs eltáv) A minimum, hogy egy cégnek utána tudjak nézni mielőtt szóba állnék vele.
LadyLoreleiAkit érdekel irjon e-mailt - kérésre továbbítottam ide ezt a 2 állást, gondoltam a lelkes, és linuxos munkatapasztalatra vágyó ubuntusoknak örömmel segítek vele. :D LadyLorelei kösz az inspirációt, hamarosan jön a következő bejegyzés a BLOG-omba a vicces-képes skype megoldásról 14.04 LTS alatt... :D
És ha nincs jogsi, mert a vezetéshez nem értek!? :-D (de asszonynak van)
kepesviccedMost tettem ki! - Ha Lady... nem szólt volna el is felejtettem volna BLOGOLNI róla :D pedig nagy kaland volt - és kerestem vele 3 rugót - azaz kaptam ajándékba egy jófajta gyomorkeserűt, hogy kibírjam a hivatásos reklamálók hadüzeneteit itt az ubuntu.hu oldalon :D Már csak az érdekelne, hogy mikor fogjuk végre elásni a csatabárdot, és elszívni a békapipát ;-)