vizoli Kedves forumozok, Nehany oraja tettem fel Hardy Heron-t es banatomra a bejelentkezes utan nehany perc mulva kifagy a kepernyo es csak a reset segit. Elodjevel semmi problema nem volt. Ha valakinek van otlete, vajon miert viselkedik igy, kerem segitsen nekem! elore is koszonom szepen, vizoli //Csokkentett gnome alatt nem fagy ki..
Zetor Esetleg csökkentett módban kéne egy picit szétnézni. Lejjebb venni a grafikai effektusok szintjét, esetleg telepíteni a grafikus drivereket. Ha van elérhető frissítés, azt pedig töltsd le. Én sem vagyok profi, de talán sikerül megoldanod. Nekem tökéletesen megy, csak kijelentkezésnél fagy le :D
Chronos Nekem fagyott már ki jó sokszor az Ubuntu,és mindahányszor videokártya driver/beállítások miatt. Ha viszont a videokártya be volt lőve egyszer se.
vizoli Koszonom, hogy irtatok. Azt meg elfelejtettem mondani, hogy ha nem engedelyezem a grafikus kartya hasznalatat, akkor is teljesen jol mukodik, csak ha engedelyezem, akkor fagy ki. Tehat valoszinuleg akkor tenyleg az lesz a gond. Utanezek, koszonom!